bedrijfsuitje in overijssel

Bedrijfsuitje in Overijssel


Ontdek het meest bijzondere bedrijfsuitje in Overijssel tijdens de BBQ toer

  Bedrijfsuitje in Overijssel met onze Legertruck & BBQ

Elk jaar een nieuw bedrijfsuitje in Overijssel organiseren kan lastig zijn. Ontdek daarom de BBQ Toer, de hit van het jaar!

Iets leuks voor jong & oud, dat ook bij slecht weer door kan gaan. Voor mannen en vrouwen. Boek de BBQ Toer en ontdek een bijzonder programma in WO-II stijl. Onze legertruck rijdt voor en zorgt voor bijzonder vervoer. Uit ervaring weten wij dat iedereen dit mooi vindt als bedrijfsuitje in Overijssel! Onderweg zorgen we voor drankjes, een leuke opdrahct en klappen we onze WO-II aanhanger open. Zie daar een complete BBQ voor een smakelijke afsluiting. Da's een origineel en leuk bedrijfsuitje voor iedereen!

>> Vraag gratis informatie aan >>

 
bedrijfsuitje in overijssel

De BBQ TOER staat garant voor een bijzonder bedrijfsuitje in Overijssel.

Alles wat je nodig hebt voor een leuk bedrijfsuitje ontde je tijdens de BBQ TOER. Ons arrangement is met recht een bijzonder bedrijfsuitje in Overijssel, en is geschikt voor groepen van 10 tot 40 personen. Uw gasten waarderen de originaliteit van dit programma, de goede verzorging aan boord en de gezelligheid. Samen lekker toeren en de mooie omgeving ontdekken.... Dan is het al snel heel gezellig! Dit bedrijfsuitje is all-inclusive, dus met eten, drinken en opdrachten onderweg.

En alles in een origineel thema!

Leuk bedrijfsuitje in Overijssel:


  • Bedrijfsuitje in Hengelo
  • Bedrijfsuitje in Almelo
  • Bedrijfsuitje in Enschede
  • Bedrijfsuitje in Oldenzaal
  • Bedrijfsuitje in Deventer
  • Bedrijfsuitje in Goor
  • Bedrijfsuitje in Haaksbergen
  • Bedrijfsuitje in Delden
  • Bedrijfsuitje in Borne

>> Vraag gratis informatie aan >>

 
bedrijfsuitje in overijssel

Bedrijfsuitje in Overijssel

Bedrijfsuitje en teamuitje in Overijssel

De waarde van bedrijfsuitjes wordt helaas vaak onderschat. Het klinkt cliché: niets zo belangrijk als het bouwen van een team! Maar een team dat elkaar goed kent, leuke en minder leuke zaken deelt, begrip en respect heeft voor elkaar, werkt gewoon beter samen dan een groep individuen. En een bedrijfsuitje kan je zoveel opleveren! Denk maar aan de voordelen, zoals leren om goede onderlinge communicatie te hebben, het versterkt de relaties tussen de werknemers en ze zijn meer geneigd om elkaar feedback te geven en met elkaar te praten. Zijn dit niet de voordelen die elk bedrijf zou wensen? Met een bedrijfsuitje houd je de sfeer erin! En de BBQ Toer van Showtime Evenementenbureau is dé activiteit in Twente voor leuke bedrijfsuitjes, teamuitjes en teambuildingactiviteiten. Dit programma vindt plaats middenin een bosrijke omgeving. Dat kan in Enschede, Hengelo, Almelo, Rijssen, Nijverdal, Borne of Wierden zijn. Geen probleem, wij komen daar waar u het bedrijfsuitje in Twente wilt organiseren!

Origineel bedrijfsuitje in Overijssel: kies de BBQ Toer Het is tijd voor een bedrijfsuitje in Overijssel, maar wat gaan we doen? Je wil iets sportiefs, terwijl de ander het liever rustig aan doet. En de derde collega houdt altijd van iets gemotoriseerds. En natuurlijk moet je de BOB (of taxi) niet vergeten. Het is altijd moeilijk om iets te bedenken dat iedereen leuk vindt. Met de BBQ Toer zit je helemaal goed wanneer je een origineel bedrijfsuitje in Overijssel zoekt. Wij zijn intussen al 5 jaren werkzaam, maar hebben nog nooit een vergelijkbaar programma ontdekt! Uniek dus! Op deze website lees je dan ook veel over dit originele bedrijfsuitje in Overijssel. En het mooie is: dit bedrijfsuitje is er voor iedereen. Je kunt rustig zitten, maar ook meedoen met de activiteiten. De gemotoriseerde fans, die komen helemaal aan hun trekken met onze bijzondere legertruck uit de Tweede Wereldoorlog.

Tijdens de BBQ Toer laten we alle mooie plekken van Overijssel zien


Overijssel is de provincie die je tijdens de BBQ Toer gaat ontdekken tijdens het bedrijfsuitje. De provincie staat in Nederland bekend als een van de beste en mooiste provincies als het gaat om buiten bezig zijn (bijvoorbeeld tijdens een avontuurlijk bedrijfsuitje). Wij verdwalen maar wat graag in de natuur van de Holterberg, waar we tijdens de BBQ Toer vaak komen. Vanuit onze legertruck heb je op deze plekken een prachtig gezicht om te bewonderen, vanachter uit de legertruck. We verwachten niet dat u de tijd neemt om van dit uitzicht te genieten tijdens uw bedrijfsuitje, maar het is misschien leuk om te bezoeken als het bedrijfsuitje ten einde is. Een andere aanbeveling is op de fiets naar Twente; deze regio staat ook wel bekend als het Landgoed van Nederland. Eeuwenoude landgoederen en monumentale kastelen wisselen elkaar af tijdens deze Legertruck BBQ Toer. De ideale setting voor een ontspannend dagje uit! Komen jullie niet uit de natuur? De provincie Overijssel bezit namelijk ook veel grote steden zoals Zwolle, Almelo, Enschede en Deventer. Wij komen graag met de legertruck naar u toe, alhoewel Zwolle wel een beetje te ver voor ons is. De legertruck is namelijk ruim 70 jaren oud, en rijdt maar 45 km p/u. Tussen de vele grachten van Zwolle zijn prachtige historische plekken te vinden zoals de Sassenpoort, de Peperbus en rond de Thorbeckegracht met zijn Wijndragerstoren. En ben je al uit welke stad in Overijssel je favoriet is voor je bedrijfsuitje? Er is genoeg keuze! Waar uw keuze ook op valt, we zijn er zeker van dat het een bedrijfsuitje in Overijssel zal zijn dat u nooit zult vergeten! We wensen je veel plezier en inspiratie tijdens deze leuke activiteit en wie weet tot volgend jaar! Bij de BBQ Toer kunnen we dus een mix van rustige en actieve bedrijfsuitjes aanbieden. Op deze manier kun je iedereen blij maken met het geplande bedrijfsuitje in Overijssel. Bovendien zijn onze BBQ Toer bedrijfsuitjes een uitstekende gelegenheid om het team nog dichterbij te brengen. Bij veel bedrijfsuitjes in Overijssel draait alles om samenwerking en goede communicatie. Bij de BBQ Toer kunnen we daarom een teambuilding element toevoegen, zodat je specifiek aan deze thema’s kunt werken. Onderstaand lees je er meer over. Dit alles natuurlijk in een meer informele setting dan normaal. De BBQ Toer als bedrijfsuitjes is zeer goed om te doen, zelfs in tijden van crisis. Het is geen duur programma, maar toch zit alles erop en eraan. Deze bedrijfsuitjes bevorderen de sfeer en motiveren het personeel. Profiteer dus van ons unieke programma!

Over Overijssel

In het oosten van Nederland gelegen, daar ligt Overijssel. In Overijssel is er ook Twente, grenzend aan Duitsland. En middenin Overijssel ontdek je Salland, dat zich uitstrekt van de Holterberg tot kort onder Zwolle. Vanaf Zwolle en verder naar boven noemt men ook wel “de kop van Overijssel”. Wist ui trouwens dat de provincie Overijssel staat voor “Over de IJssel”? Als je dan ook (bij Zutphen of Deventer) de IJssel over rijdt, kom je automatisch Overijssel binnen rijden. Een provincie voor een prachtig bedrijfsuitje, vol met natuur, veel water en kleine, gezellige dorpjes en stadjes. Wij vinden het geen wonder dat u Overijssel hebt gekozen als dé plek voor uw bedrijfsuitje! En de BBQ Toer vindt plaats in Twente, die streek in het oosten van Overijssel. In de provincie Overijssel is de sfeer van 'vroeger' nog goed te proeven; sommige steden en dorpen hebben nog steeds veel historische gebouwen in hun binnenstad. Dit maakt het mogelijk om vele speciale landgoederen door de hele provincie te vinden. Denk aan natuur van de Lemelerberg en de Holterberg. Of fraaie steden zoals Ootmarsum, Oldenzaal en kasteel Twickel in Delden. Ben je misschien een liefhebber van rond toeren en prachtige plekken om te verkennen? Dan ben j ebij de BBQ Toer aan het goede adres, want wij rijden je door Overijssel tijdens het bedrijfsuitje. Bij ons kun je zeker je ei kwijt. De routes in deze provincie zijn ook uitstekend omdat het lijkt alsof je een reis door het verleden maakt. Onderweg kom je veel oude kastelen, monumentale boerderijen en open natuurgebieden tegen. Wanneer jullie van avontuur houden, dan is de BBQ TOER als bedrijfsuitje in Overijssel een goed idee.

Uw bedrijfsuitje in Overijssel: wij bieden een compleet pakket

De kracht van de BBQ TOER zit in de aanvoud en gezelligheid: wij bieden geen 20 pakketten, van “helemaal basic” tot “super de luxe”. Wij hebben gekozen voor 1 compleet bedrijfsuitjes arrangement, waar alles inzit wat een leuk bedrijfsuitje nodig heeft. Eten, drinken, vervoer, leuke spellen en natuurlijk heel veel gezelligheid. Mocht je toch nog meer wensen hebben, dan bieden de vele bedrijfsuitjes mogelijkheden van Showtime Evenementenbureau(ons moederbedrijf) nog meer keuze om verschillende activiteiten met elkaar te combineren. Selecteer een of meerdere activiteiten naar keuze en kies eventueel het soort (extra) eten wat u wenst. de hapjes en / of drankjes. Heeft u een leuk bedrijfsuitje bij ons gevonden? Reserveer snel en gemakkelijk online! Het eten tijdens de BBQ Toer Bij het kiezen van de BBQ Toer bent u volledig vrij in de samenstelling van uw eten. Gaat u voor de meest gekozen BBQ, of liever een stapje luxer? Of wilt u onderweg iets bijzonders doen, zoals drone vliegen, buggy rijden of misschien wel een bierproeverij? Plezier en saamhorigheid staan bij ons voorop, daar kiest u voor. De rest bespreken we samen! En het mooie is: bij de BBQ Toer beschikken we over een fraaie BBQ aanhanger, die standaard bij al onze arrangementen inbegrepen is. We zijn dus helemaal zelfvoorzienend en kunnen dus gaan BBQ’en op de mooiste plekken in Overijssel. Dit maakt jullie uitje extra geslaagd, omdat het eten bij de BBQ Toer altijd midden in de natuur plaatsvindt. Dus samen een BBQ op de Holterberg, langs het Twentekanaal of misschien wel op een zo’n prachtige picknickplek bij Ootmarsum? Bij de Legertruck BBQ Toer kan het! Over onze legertruck: de GMC CCKW In 1939 zag het Amerikaanse leger in dat zij een sterk voertuig nodig hadden om alle materialen voor het leger te gaan vervoeren. Daarvoor zochten zij een kleine vrachtwagen, licht van gewicht maar groots in prestatie. Nadat drie merken een prototype hadden gebouwd, kreeg GMC (General Motors Truck and Coach divisie) de opdracht om deze legertruck te gaan ontwikkelen. Eerst werd 1 jaar een testmodel met diverse externe onderdelen gebouwd, maar in 1941 was de productie van de CCKW daar. De CCKW was de type benaming voor 6 wielen aangedreven, open voertuig, met een 90 pk sterke benzinemotor. De oorlog was voor Amerika nu ook begonnen en de productie liep snel op. De ontwikkeling van het voertuig stond dan ook niet stil en er werden geregeld verschillende aanpassingen gedaan. Zo werd in de loop van 1942 de gesloten cabine vervangen door een open cabine met canvas dak. De CCKW werd in veel verschillende modellen gebouwd, maar de basis van de truck was altijd identiek. De bovenzijde (opbouw) verschilde echter nog weleens, zodat er open wagens, kiepwagens, sleepwagens, compressorwagens, amfibische wagens en zelfs veldhospita of mobiele werkplaatsen gebouwd werden. In totaal werden er ruim 500.000 exemplaren gebouwd. De truck was erg populair in het leger door zijn eenvoud, eenvoudige onderhoud en behoorlijke betrouwbaarheid. De truck kreeg dan ook de bijnaam “Jimmy” of “workhorse of the army”. Er gaat tegenwoordig geen film of serie over de Tweede Wereldoorlog voorbij, of je ziet deze fraaie legertruck meerijden. En bij de Legertruck BBQ Toer beschikken we ook over 2 van deze fraaie legertrucks. Het leukste bedrijfsuitje van Overijssel is dan ook: de BBQ Toer! Dus ben je op zoek naar je leukste bedrijfsuitje of groepsuitje in Overijssel? Bij de Legertruck BBQ Toer bieden wij alles wat je zoekt. Een compleet pakket, de mooiste plaatsen in Overijssel om te gaan eten (middenin de natuur) en wij laten je de mooiste plekken zien met onze Legertruck uit de Tweede Wereldoorlog. Met recht uniek en dat heeft niemand ooit eerder gedaan. Wij zorgen onderweg dan ook voor de catering en de activiteiten voor u. Jij en je collega's kunnen genieten en plezier hebben, omdat onze begeleider de rest regelt. De legertruck BBQ Toer (en al onze bedrijfsuitjes of groepsuitjes) zijn er voor iedereen in Overijssel. Heb je een team van 'gekke mensen'? Kies dan voor de gekke spellen onderweg. Als er veel sportieve mensen zijn, dan voegen wij een sportief element toe. En houd je van extra lekker eten, kies dan een luxere BBQ. Het drinken is uiteraard sowieso inbegrepen ☺ We hopen dat we u hebben overtuigd van de Legertruck BBQ Toer als leukste bedrijfsuitje van Overijssel, en deze prachtige regio als de ideale uitvalsbasis voor uw bedrijfsuitje. De volgende stap is natuurlijk om een kijkje te nemen in ons programma op deze website. Neem snel een kijkje en wie weet is uw ideale bedrijfsuitje in Overijssel misschien wel de Legertruck BBQ toer!