bedrijfsuitje in twente

Bedrijfsuitje in Twente


Het meest originele bedrijfsuitje in Twente organiseer je met de BBQ TOER. Lees hier snel waarom >>

bedrijfsuitje in twente

  Bedrijfsuitje in Twente met de BBQ Toer

Wij organiseren met plezier een bijzonder bedrijfsuitje in Twente voor u. Volop originele elementen, een verrassend programma en vanaf iedere locatie in Twente. Zo moet een leuk bedrijfsuitje in twente er volgens ons uitzien!

De BBQ TOER is het nieuwste bedrijfsuitje in Nederland, en is geschikt voor jong en oud, man en vrouw, weer of geen weer. Je zit namelijk altijd droog in onze bijzondere Legertruck uit 1944. Deze truck staat centraal in dit bedrijfsuitje, waarmee we samen door het mooie Twente toeren. En onderweg diverse opdrachten en een compleet verzorgde BBQ.

Lees dit volledige bedrijfsuitje in Twente hier >>

 

 

bedrijfsuitje in twenteVolledig verzorgd bedrijfsuitje in Twente

Tijdens de BBQ TOER nemen wij u de volledige organisatie van uw bedrijfsuitje uit handen. Het bedrijfsuitje wordt dan ook all-inclusive georganiseerd, inclusief vervoer, drankjes aan boord, muziek, BBQ en vermaak. En we pikken u graag op, waar ook in Twente!

Op onze programma pagina ontdekt u ons uitgebreide programma. Heeft u een eigen idee voor uw bedrijfsuitje in Twente? We horen het graag en denken mee voor uw ideale invulling!

Ja, graag meer info over dit bedrijfsuitje in Twente

Ideaal bedrijfsuitje in Twente:


  • Bedrijfsuitje in Overijssel
  • Bedrijfsuitje in Twente
  • Bedrijfsuitje in Hengelo
  • Bedrijfsuitje in Enschede
  • Bedrijfsuitje in Haaksbergen
  • Bedrijfsuitje in Delden
  • Bedrijfsuitje in Oldenzaal

>> Vraag gratis informatie aan >>

bedrijfsuitje in twente
 
bedrijfsuitje in twente

Bedrijfsuitje in Twente

Bedrijfsuitje en teamuitje in Twente

Wanneer u een goed georganiseerd bedrijfsuitje in Twente wilt organiseren, dan is de Legertruck BBQ Toer dé verrassing van het jaar. Met onze prachtige legertrucks uit de Tweede Wereldoorlog rijden we naar elke plek in Twente toe, en verzorgen we uw fraaie bedrijfsuitje. Wij werken dus op elke gewenste locatie zodat uw bedrijfsuitje overal in Twente of ergens anders kan plaatsvinden. Want natuurlijk zien jullie elkaar elke dag op het werk. Hoe leuk is het dan om elkaar eens in een andere setting te zien? Een bedrijfsuitje is de perfecte gelegenheid. Bedrijfsuitjes vergroten de banden tussen collega's en zorgen vaak nog lang voor een zeer goede sfeer. Een leuk bedrijfsuitje organiseren is ons vak, we zijn pas tevreden als uw bedrijfsuitjes naar volle tevredenheid zijn verlopen. We houden ervan om jullie collega’s te verrassen met ons programma, en wij denken in unieke mogelijkheden. Meestal blijkt ons arrangement (die all-inclusive is overigens) voldoende voor bedrijven, maar speciale arrangementen voor bedrijfsuitjes in Twente worden dagelijks bedacht en voorbereid. Niets is onmogelijk. Met onze ervaring zorgen wij voor alles en garanderen u een goed georganiseerd bedrijfsuitje in Twente. En dat allemaal in een bijzondere setting van deze legertrucks uit de Tweede wereldoorlog! Dus voor een leuk en afwisselend bedrijfsuitje hoeft u alleen maar aan de Legertruck BBQ te denken. Een compleet bedrijfsutje in stijl, maar wel wat alles wat jullie bedrijfsuitje nodig heeft. En dat hoeft niet duur te zijn; ons arrangement is namelijk all-inclusive voor een scherpe prijs. We zijn ons ervan bewust dat het met name belangrijk is voor een bedrijfsuitje om de kosten onder controle te houden. Dat is waarom u bij ons kunt genieten van all-inclusive pakketten. Deze betaalbare all-in uitjes zijn inclusief eten, drinken en natuurlijk activiteiten. Veel bedrijven hebben al een bedrijfsuitje door ons laten verzorgen.

Lekker eten en drinken tijdens jullie bedrijfsuitje Wij Tukkers houden van lekker eten ( en ook lekker veel eten ;-) . Er is altijd wel ergens een proeverij of een markt, een foodtruck programma, of een pop-up locatie met traditionele producten uit de regio! Of wij Tukkers kiezen voor een lunch in een van de vele restaurants. En zijn we nog niet klaar? 's Avonds ontmoeten we elkaar in de stad, of kom je bij elkaar over de vloer. Dan krijg je een goede maaltijd, zelfgemaakte Hollandse pot. Maar altijd: goed en ook voldoende eten. Dit hebben wij dan ook als uitgangspunt genomen toen wij de Legertruck BBQ Toer ontwikkeld hebben. Lekkere salades, verse stokbroden, en vooral veel vlees. Bij de Legertuck BBQ Toer ontdek je namelijk een BBQ middenin de natuur. In de BBQ aanhanger achter de Legertruck zitten deze riante BBQ’s en jullie mogen zelf gaan grillen. Ik hoor u denken: weer zo’n standaard BBQ natuurlijk. Nee hoor! Bij de BBQ Toer houden we van goed en veel vlees, dus per persoon krijg je 500 gram vlees! En alles van de ambachtelijke slager, dus geen supermarkt hamburgers ☺ En daar zit ook een lekkere biefspies bij, dus er is niet bezuinigd op het eten. Ook het drinken is uitstekend geregeld: tijdens het hele programma van 4,5 uren is het pakken van drinken inbegrepen. We werken met echte merken, dus “gewoon” cola, fanta en Grolsch bier. Pak zoveel je wilt! We zeiden het al: Tukkers houden van goed eten, en daar doen we graag aan mee.

Over onze legertruck uit de Tweede Wereldoorlog: de GMC CCKW


In 1939 zag het Amerikaanse leger dat ze een krachtig voertuig nodig hadden om alle benodigde materialen voor het leger te vervoeren. Ze waren op zoek naar een kleine vrachtwagen die licht maar krachtig was. Nadat drie merken een prototype hadden gebouwd, kreeg GMC (General Motors Truck and Coach divisie) de opdracht voor de ontwikkeling van deze legertruck. Eerst werd een testmodel met verschillende externe componenten gebouwd voor 1 jaar, maar in 1941 was de productie van CCKW er. De CCKW was de typenaam voor zeswielige, open voertuigen met een 90-pk sterke benzinemotor. De oorlog was ook begonnen voor Amerika en de productie groeide snel. De ontwikkeling van het voertuig stopte niet en er werden regelmatig verschillende aanpassingen gemaakt. In de loop van 1942 werd de gesloten hut vervangen door een open hut met een canvas dak. De CCKW is in veel verschillende modellen gebouwd, maar de basis van de truck was altijd identiek. De bovenbouw was echter nog steeds anders, zodat open wagons, dumptrucks, sleepwagens, oplaadauto's, amfibievoertuigen en zelfs veldhotels of mobiele werkplaatsen werden gebouwd. In totaal zijn er meer dan 500.000 exemplaren gebouwd. De truck was erg populair in het leger vanwege zijn eenvoud, gemakkelijk onderhoud en behoorlijke betrouwbaarheid. De truck kreeg de bijnaam "Jimmy" of "werkpaard van het leger". Er is geen film of serie over de Tweede Wereldoorlog, of je ziet deze prachtige legervrachtwagen mee rijden. En op de Army Truck BBQ Tour hebben we ook 2 van deze mooie legertrucks. Een bedrijfsuitje in Leger stijl Met deze bijzondere legertrucks verzorgen we graag jullie bijzondere bedrijfsuitje in Twente. Echt eens iets anders! Dus bent u op zoek naar het meest originele en perfecte bedrijfsuitje in Twente? Dan hebt u precies gelijk bij d Legertruck BBQ Toer! Al onze bedrijfsuitjes vinden namelijk plaats middenin in Twente. Van Kloosterhaar tot Tubbergen, van Holten tot Haaksbergen. Of we halen u op bij uw eigen bedrijf?? Door onze activiteiten te combineren met de prachtige Twentse natuur, maken we uw bedrijfsuitje een onvergetelijke dag. Het meest originele bedrijfsuitje van Twente Rijd een prachtige route over de Twentse paden in een authentieke Legertruck (nu ja: laat je rijden, want onze chauffeur zit achter het stuur). Onderweg misschien wel iets met meer spanning? Kies dan een helikopter als supergave activiteit! Na een mooie vlucht over de Twentse natuur word je gedropt en is het aan jou om de weg te vinden met behulp van GPS. Onderweg zul je leuke taken tegenkomen! En we sluiten af met een goed verzorgde BBQ. De Legertruck BBQ Toer is onderdeel van Showtime Evenementenbureau, en wij organiseren voor u de perfecte teambuildingdag, het beste themafeest en het mooiste bedrijfsuitje in Twente. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Alle mogelijkheden van de Legertruck BBQ Toer als bedrijfsuitje op een rij Dus: hopelijk hen je meer inzicht in datgene wat de Legertruck BBQ voor jullie kan betekenen. Wanneer je dus op zoek bent naar bedrijfsuitjes in Twente of in Overijssel , dan is dit arrangement de keuze voor u. We hebben ons beste bedrijfsuitje sinds jaren ontwikkeld, en de eenvoud en gezelligheid staan voorop. Bijzonder vervoer met de oude legertrucks, jullie worden bij het eigen bedrijfspand opgehaald, gezelligheid aan boord, je zit altijd droog, maar ook buitensportactiviteiten tot passieve stops voor een drankje of een sigaretje. Wij hebben dit bedrijfsuitjes zorgvuldig ontwikkeld, zodat u zeker weet dat dit arrangement echt de moeite waard zal zijn. De Legertruck BBQ Toer kan de hele dag duren maar ook slechts een paar uur. In overleg bepalen we leuke extra’s, van extra stops, teamtraining tot workshops. Dus er is altijd een bedrijfsuitje opzet dat bij u past. Als u problemen heeft met het vinden van bedrijfsuitjes, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u met onze ervaring om een geschikte invulling voor uw bedrijfsuitje te vinden. Als u een of meerdere bedrijfsuitjes of wensen heeft gevonden in Twente, vraag dan direct om meer informatie bij de aanbieders. U kunt dit doen door het aanvraagformulier in te vullen. De aanvraag komt dan rechtstreeks bij ons aan en wij zullen onmiddellijk contact met u opnemen. Neem contact met ons op » Zoekt u dus een leuk bedrijfsuitje in Twente, dan helpen we u graag. Bel vandaag nog met Showtime Evenementenbureau via 074 – 256 98 98 we vertellen u alles over de mogelijkheden. En misschien heeft u al een specifieke datum gekozen voor uw event? We horen graag van u!

Over de regio Twente

In het oosten van Overijssel ligt Twente. Twente ligt zelfs helemaal in het oosten van Nederland, aan de grens met Duitsland. En aan de andere zijde wordt Twente begrenst door Salland aan de westkant, de Achterhoek aan de zuidkant en Drenthe aan de bovenzijde. Wist je dat de naam Twente afstamt van de Tubanten? Dit verbasterde tot Tu-ante, en later Twente. Vroeger werd Twente nog met een “h” geschreven (twenthe), maar dat is al lang niet meer zo. Twente is een streek vol natuur en groen. Een gebied voor een leuk bedrijfsuitje vol natuur, veel water en kleine, gezellige dorpjes en stadjes. Wij vinden het niet verrassend dat u Twente heeft gekozen als plaats voor uw bedrijfsuitje! En de BBQ-tour vindt plaats in Twente, op de mooiste plekken van deze regio! In de provincie Overijssel kun je nog steeds de sfeer van "vroeger" proeven. Sommige steden hebben nog steeds veel historische gebouwen in hun centrum. Dit maakt het mogelijk om veel speciale eigenschappen door de hele provincie te vinden. Denk aan de aard van Lemelerberg en Holterberg. Of mooie steden als Ootmarsum, Oldenzaal en Twickel Castle in Delden. Ben je een fan van rondleidingen en prachtige plekken om te verkennen? Dan ben je op de juiste plek voor de BBQ-tour, want we rijden je door zakenreizen door Overijssel. Bij ons kunt u uw ei zeker verliezen. De routes in deze provincie zijn ook uitstekend, omdat het lijkt alsof je op reis gaat door het verleden. Onderweg ontdekt u vele oude kastelen, monumentale boerderijen en open natuurreservaten. Als je van avontuur houdt, dan is de BBQ TOUR als bedrijfsuitje in Overijssel een goed idee. Samen maken we een uniek bedrijfsuitje in Twente van! Bent u als bedrijf gevestigd in Twente? Dan is een bedrijfsuitje in Twente vanzelfsprekend een voor de hand liggende keuze. Er is tenslotte veel te doen en de omgeving is prachtig. Dit zijn echter precies de redenen waarom een reis naar Twente een goed idee is voor bedrijven die niet in de regio zijn gevestigd! En het ene bedrijf is het andere niet, en ook het ene bedrijfsuitje is het andere niet. Met uw bedrijfsuitje in Twente kunt u een specifieke bestemming in gedachten hebben, of misschien wilt u wel een specifiek boodschap overbrengen. Ow uw bedrijfsuitje in Twente kan alleen georganiseerd worden om samen te ontspannen en iets leuks te beleven. Verken een andere wereld en geniet van de prachtige natuur en Twentse gezelligheid in de legertruck, of geniet van het lekkere eten tijdens de BBQ Toer. Je kunt erop rekenen dat het een bedrijfsevenement is waar al lang over wordt gesproken! We herkennen namelijk wat belangrijk voor u is en ontwikkelen het verder. Er zijn talloze mogelijkheden; Verschillende programma's kunnen worden gecombineerd, zodat uw bedrijfsuitje precies voldoet aan de wensen van uw gasten. Klik hier voor een compleet overzicht van de bedrijfsuitjes. Wij nemen graag de volledige organisatie van het bedrijf uit handen. We regelen graag alles voor u. We organiseren het uitnodigingsproces, de locatie, entertainment en activiteiten, eten en drinken, transport en accommodatie. Uw wensen en ideeën werden ontwikkeld tijdens uw bedrijfsuitje in Twente. Op onze website vindt u voorbeelden van bedrijfsuitjes in Twente. We kunnen niet compleet zijn omdat de programmering zich voortdurend aan het evolueren is. Met elk nieuw verzoek om informatie kan een nieuw programma voor een bedrijfsuitje in Twente worden gemaakt.