barre_lat�rale

Personeelsfeest in Overijssel


Een bijzonder personeelsfeest in Overijssel ontdek je met onze BBQ TOER. Een origineel personeelsfeest!

  Leuk personeelsfeest in Overijssel

Een origineel en leuk personeelsfeest in Overijssel organiseren? De BBQ Toer is precies wat u zoekt, en sluit aan bij jong & oud, man & vrouw.

U zou voor het personeelsfeest in Overijssel kunnen kiezen voor karten, bowlen of lasergamen. Niet echt origineel. Houdt u van een bijzonder personeelsfeest overweeg dan de BBQ Toer.

Tijdens de BBQ Toer verzamelt u bij uw eigen bedrijf, waarbij niemand weet wat er komen gaat Tot onze nostalgische legertruck voor komt rijden! De historie van deze truck gaat terug tot Normandie 1944, maar is vandaag het bijzondere vervoer. Aan boord liggen comforrtabele kussens, de muziek aan en zijn er volop drankjes. >> Lees hier meer >>personeelsfeest in overijssel

 

 
barre_lat�rale

Het vervolg van dit personeelsfeest in Overijssel

Wilt u een spannend en compleet personeelsfeest in Overijssel? De BBQ Toer is dan precies wat u zoekt. Na vertrek met de truck zorgen we voor drankjes en muziek aan boord, terwijl je van de mooie tocht door Overijssel geniet. We zorgen voor een leuke opdracht onderweg, en eten & drinken mag tijdens dit personeelsfeest in Overijssel niet ontbreken!

Aan het einde van de tocht openen we onze BBQ wagen en gaan we samen lekker grillen en eten. En alles is all-inclusive (eten / drinken voor 1 bedrag). Weer of geen weer, dit personeelsfeest in Overijssel gaat altijd door en is voor iedereen uitstekend te doen.

Lees meer over dit personeelsfeest >>

Dit personeelsfeest in Overijssel:


  • Leuk als bedrijfsuitje in Overijssel
  • Vrijgezellenfeest in Enschede
  • Personeelsfeest in Zwolle
  • Vriendendag in Hengelo
  • Teambuilding programma in Overijssel
  • Voetbalgroep uit Goor
  • Familiedag uit Oldenzaal
  • en nog veel meer...

>> Vraag gratis informatie aan >>

 
bedrijfsuitje in twente

Personeelsfeest in Overijssel

Personeelsfeest en personeelsuitje in Overijssel organiseren

Helaas wordt de waarde van werknemersfestivals vaak onderschat. Het klinkt cliché: niets is zo belangrijk als het bouwen van een team! Maar een team dat elkaar goed kent, plezier heeft en minder plezier, begrip en respect voor elkaar heeft, werkt gewoon beter samen dan een groep individuen. En een personeelsfeest kan je zoveel geven! Denk maar aan de voordelen, zoals het leren van een goede onderlinge communicatie, het versterkt de relaties tussen werknemers en zij geven elkaar vaak feedback en praten met elkaar. Zijn dit niet de voordelen die elk bedrijf wil hebben? Tijdens een personeelsfeest houd je de sfeer! En de BBQ Tour van Showtime Evenementenbureau is de ultieme Twente-activiteit voor leuke personeelsfeesten, teamuitstapjes en teambuildingactiviteiten. Dit programma vindt plaats in het midden van een bosgebied. Dit kan in Enschede, Hengelo, Almelo, Rijssen, Nijverdal, Borne of Wierden zijn. Geen probleem, we komen, waar je het personeelsfeest in Twente wilt organiseren!

Over Overijssel

In het oosten van Nederland ligt Overijssel. In Overijssel zijn er ook Twente aan de grens met Duitsland. En in het midden van Overijssel ontdekt u Salland, dat zich uitstrekt van Holterberg tot net onder Zwolle. Vanuit Zwolle en hoger wordt ook wel "Overijsselkopf" genoemd. Wist je dat de provincie Overijssel staat voor "Over de IJssel"? Als je dan over de IJssel rijdt (in Zutphen of Deventer), kom je automatisch naar Overijssel. Een provincie voor een leuk bedrijfsfeest, vol van de natuur, veel water en kleine, gezellige dorpjes en stadjes. We vinden het niet verrassend dat je Overijssel hebt gekozen als locatie voor je personeelsfeest! En de BBQ Tour vindt plaats in Twente, gelegen in het oosten van Overijssel. In de provincie Overijssel is de sfeer van 'vroeger' nog goed te proeven. Sommige steden en dorpen hebben nog steeds veel historische gebouwen in hun binnenstad. Dit maakt het mogelijk om veel speciale eigenschappen door de hele provincie te vinden. Denk aan de aard van Lemelerberg en Holterberg. Of mooie steden als Ootmarsum, Oldenzaal en Twickel Castle in Delden. Ben je een fan van rondleidingen en prachtige plekken om te verkennen? Dan ben je op de juiste plek voor de BBQ Tour, want we zullen je tijdens het bedrijfsfeest door Overijssel rijden. Bij ons kunt u uw ei zeker verliezen. De routes in deze provincie zijn ook uitstekend, omdat het lijkt alsof je een reis door het verleden maakt. Onderweg ontdekt u vele oude kastelen, monumentale boerderijen en open natuurreservaten. Als je van avontuur houdt dan is de BBQ TOUR als bedrijfsfeest in Overijssel een goed idee. Origineel persoonlijk feest in Overijssel: kies de BBQ-tour Het is tijd voor een personeelsfeest in Overijssel, maar wat gaan we doen? Ze willen iets sportiefs, terwijl de ander het liever rustig aan doet. En de derde collega houdt altijd van iets gemotoriseerds. En natuurlijk moet je de BOB (of taxi) niet vergeten. Het is altijd moeilijk om iets te bedenken dat iedereen leuk vindt. Met de BBQ Tour bent u helemaal tevreden, als u op zoek bent naar een origineel bedrijfsfeest in Overijssel. We werken al 5 jaar, maar hebben nog nooit een soortgelijk programma ontdekt! Uniek! Op deze website kun je veel lezen over dit originele personeelsfeest in Overijssel. En het leuke is: dit personeelsfeest is er voor iedereen. Je kunt rustig zitten, maar ook deelnemen aan de activiteiten. De gemotoriseerde fans, die in hun element zitten met onze speciale legertruck uit de Tweede Wereldoorlog.

Tijdens de BBQ-tour laten we je alle mooie plekjes in Overijssel zien


Overijssel is de provincie die je zult ontdekken tijdens de barbecue tijdens het bedrijfsfeest. De provincie staat in Nederland bekend als een van de beste en mooiste provincies als het gaat om buiten zijn (bijvoorbeeld tijdens een avontuurlijk bedrijfsfeest). We willen graag verdwalen in de natuur van de Holterberg, waar we vaak komen tijdens de BBQ-tour. Van onze legertruck heb je een mooi zicht op deze plaatsen om te bewonderen achter de legertruck. We verwachten niet dat je de tijd neemt om van dit uitzicht te genieten tijdens je bedrijfsfeest, maar het zou leuk zijn om je te bezoeken als het personeelsfeest voorbij is. Een andere aanrader is om naar Twente te rijden; Deze regio is ook bekend als Landgoed van Nederland. Eeuwenoude landgoederen en monumentale kastelen wisselen elkaar af tijdens deze Leger Truck BBQ Tour. De ideale setting voor een ontspannende dag! Kom je niet uit de natuur? De provincie Overijssel heeft ook veel grote steden als Zwolle, Almelo, Enschede en Deventer. We komen graag bij je met de legertruck, hoewel Zwolle een beetje te ver is. De legertruck is meer dan 70 jaar oud en rijdt slechts 45 km / u. Tussen de vele grachten van Zwolle liggen prachtige historische plaatsen zoals de Sassenpoort, de Peperbus en rond de Thorbeckegracht met hun Wijndragerstoren. En bent u vanuit welke stad in Overijssel uw favoriet voor uw bedrijfsfeest? Er is een ruime keuze! Wat uw keuze ook is, we zijn er zeker van dat het een personeelsfeest in Overijssel zal zijn dat u nooit zult vergeten! We wensen je veel plezier en inspiratie tijdens deze leuke activiteit en wie weet tot volgend jaar! Tijdens de BBQ Tour kunnen we daarom een mix van stille en actieve personeelsfeesten aanbieden. Op deze manier kun je iedereen blij maken met het geplande bedrijfsfeest in Overijssel. Daarnaast zijn onze BBQ partyfeesten een geweldige manier om het team nog dichterbij te brengen. Bij veel werknemersevenementen in Overijssel draait alles om samenwerking en goede communicatie. Dus tijdens de BBQ-tour kunnen we een teambuilding-element toevoegen om aan deze onderwerpen te werken. U kunt hieronder meer over lezen. Dit alles natuurlijk in een meer informele omgeving dan normaal. De barbecue-tour als bedrijfsfeest is ook erg goed in tijden van crisis. Het is geen duur programma, maar alles is er en daar. Deze werknemerspartijen bevorderen de sfeer en motiveren de medewerkers. Profiteer van ons unieke programma!

Uw personeelsfeest in Twente: wij bieden een compleet pakket

De kracht van de BBQ TOUR ligt in de traditie en gezelligheid: we bieden geen 20 pakketten aan van "eenvoudig" tot "super de luxe". We kozen voor een compleet personeelsfeest-pakket waar alles leuk is. Eten, drinken, transport, leuke spelletjes en natuurlijk heel veel plezier. Als u meer wensen hebt, bieden de talrijke personeelsevenementen van ons Showtime Evenementenbureau (ons moederbedrijf) nog meer mogelijkheden om verschillende activiteiten te combineren. Selecteer een of meerdere activiteiten van uw keuze en kies het type (extra) voedsel dat u wilt. de hapjes en / of drankjes. Heb je een leuk personeelsfeest bij ons gevonden? Boek snel en gemakkelijk online!

Het eten tijdens de BBQ-tour

Bij het kiezen van de BBQ-tour ben je volledig vrij in de samenstelling van je maaltijd. Ga je naar de meest populaire BBQ, of liever een beetje luxer? Of wil je onderweg iets bijzonders doen, zoals drone vliegen, rijden met een buggy of misschien een bierproeverij? Plezier en saamhorigheid zijn onze prioriteit, jij kiest dat, we bespreken de rest samen! En het mooie is: op de BBQ-tour hebben we een mooie BBQ-trailer, die standaard is opgenomen in al onze pakketten. We zijn volledig zelfvoorzienend en kunnen grillen op de mooiste plekken in Overijssel. Dit maakt uw reis bijzonder succesvol, omdat het eten bij de BBQ Tour altijd plaatsvindt in het midden van de natuur. Dus samen een BBQ op de Holterberg, langs het Twentekanaal of misschien op zo'n leuke picknickplaats in Ootmarsum? Het is mogelijk met de Leger Truck BBQ Tour! Over onze legertruck: de GMC CCKW In 1939 zag het Amerikaanse leger dat ze een krachtig voertuig nodig hadden om alle benodigde materialen voor het leger te vervoeren. Maar ze waren op zoek naar een kleine vrachtwagen, licht in gewicht, maar geweldig in prestaties. Nadat drie merken een prototype hadden gebouwd, kreeg GMC (General Motors Truck and Coach Division) de opdracht om deze legertruck te ontwikkelen. Eerst werd een testmodel met verschillende externe componenten gebouwd voor 1 jaar, maar in 1941 was de productie van CCKW er. De CCKW was de typenaam voor zeswielaandrijving, open voertuig, met een 90 pk benzinemotor. De oorlog was ook begonnen voor Amerika en de productie groeide snel. De ontwikkeling van het voertuig stopte niet en er werden regelmatig verschillende aanpassingen gemaakt. In de loop van 1942 werd de gesloten hut vervangen door een open hut met een canvas dak. De CCKW is in veel verschillende modellen gebouwd, maar de basis van de truck was altijd identiek. De top (bovenbouw) was echter nog steeds anders, zodat open wagens, dumptrucks, sleepwagens, compressietreinen, amfibievoertuigen en zelfs veldhotels of mobiele werkplaatsen werden gebouwd. In totaal zijn er meer dan 500.000 exemplaren gebouwd. De truck was erg populair in het leger vanwege zijn eenvoud, gemakkelijk onderhoud en behoorlijke betrouwbaarheid. De truck kreeg de bijnaam "Jimmy" of "werkpaard van het leger". Er is geen film of serie over de Tweede Wereldoorlog, of je ziet deze prachtige legervrachtwagen mee rijden. En bij de Leggerruck BBQ Tour hebben we ook 2 van deze mooie legertrucks. Het beste personeelsfeest in Overijssel is: de BBQ-tour! Ben je op zoek naar je beste bedrijfsfeest of groepsuitje in Overijssel? Met de Leger Truck BBQ Tour bieden we alles wat u zoekt. Een compleet pakket, de mooiste plekken in Overijssel om te eten (midden in de natuur) en we laten je de mooiste plekjes zien met onze legertruck uit de Tweede Wereldoorlog. Vrij uniek en niemand heeft dat ooit eerder gedaan. Daarom zorgen wij voor de catering en activiteiten voor u. Jij en je collega's kunnen plezier hebben en plezier hebben, omdat onze leidinggevende de rest voor je geregeld. De Leger Truck BBQ Tour (en al onze bedrijfsfeesten of groepsuitjes) zijn voor iedereen in Overijssel. Heb je een team van 'gekke mensen'? Kies vervolgens de gekke games onderweg. Als er veel sportievelingen zijn, voegen we een sportief element toe. En als u van extra lekker eten houdt, kies dan voor een luxere BBQ. Drinken is natuurlijk sowieso inbegrepen ☺ We hopen dat we u hebben overtuigd van de Leggerruck BBQ Tour als beste personeelsfeest van Overijssel, en deze prachtige regio als een ideaal startpunt voor uw bedrijfsfeest. De volgende stap is natuurlijk een blik op ons programma op deze website. Neem een kijkje en wie weet is uw ideale werknemersviering in Overijssel de Leger Truck BBQ Tour!