barre_lat�rale

Personeelsfeest Twente


Kies een origineel personeelsfeest in Twente. Ontdek de BBQ Toer!

  Origineel personeelsfeest in Twente

Maak je op voor hét nieuwste personeelsfeest van Twente. De BBQ TOER is geheel nieuw en wordt nu al gerekend tot de meest originele personeelsfeesten in Twente.

Welk programma kun je organiseren voor jongeren en 'ouderen' jongeren? Voor mannen en vrouwen, met actie máár niet té actief? Ontdek de BBQ Toer met onze Legertruck, een bijzonder personeelsfeest programma in Twente, dat bij elk weertype door kan gaan. Wel zo prettig!

>> Lees het hele programma hier >>

 
barre_lat�rale

Hoe ziet dit personeelsfeest in Twente eruit?

De BBQ Toer biedt alles wat een leuk personeelsfeest nodig heeft: origineel vervoer, een programma waaraan iederaan kan meedoen, toeren door de mooie omgeving van Twente, muziek en vermaak aan boord, volop drankjes, opdrachten waarin fun voorop staat, altijd een 100% droog programma, afsluiting met een lekkere BBQ en jullie worden "thuis" weer afgezet. Samen uit & samen thuis voor jong & oud, man & vrouw.

En dat voor 1 all-in bedrag in een origineel thema!

Ideaal personeelsfeest in Twente:


  • Als personeelsfeest in Enschede
  • Of personeelsfeest in Hengelo
  • Personeelsfeest in Almelo
  • Haaksbergen
  • Oldenzaal
  • Goor
  • Rijssen
  • of bij uw bedrijf?

>> Vraag gratis informatie aan >>

 
bedrijfsuitje in twente

Personeelsfeest in Twente

Personeelsfeest en personeelsuitje in Twente

Het meest originele personeelsfeest van Twente Rijd een prachtige route over de Veluwe in een authentieke legertruck (jawel, je rijdt omdat onze chauffeur achter het stuur zit). Misschien iets met meer opwinding onderweg? Kies dan een helikopter als een super cadeau-activiteit! Na een mooie vlucht over de natuur van Twente word je gedropt en is het aan jou om je weg te vinden met GPS. Onderweg ontmoet je leuke taken! En we besluiten met een goed onderhouden barbecue. De Vrachtwagen van het Leger BBQ Tour is onderdeel van de Showtime Evenementenbureau en organiseren van de perfecte teambuilding dag, de beste thema partij en de mooiste personeelsfeest in Twente. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Over de regio Twente

Twente ligt in het oosten van Overijssel. Twente ligt zelfs in het oosten van Nederland, aan de grens met Duitsland. Aan de andere kant, Twente Salland aan de westzijde, beperkt Achterhoek aan de zuidkant en Drenthe op de bovenkant. Wist je dat de naam Twente uit de Tubanten komt? Dit was Tu-Ante en later Twente. In het verleden was Twente nog steeds geschreven met een "h" (Twenthe), maar dat is niet meer het geval. Twente is een regio vol natuur en groen. Een gebied voor een gezellig personeelsfeest vol natuur, veel water en kleine, gezellige dorpjes en stadjes. Wij vinden het niet verrassend dat u Twente koos als locatie voor uw personeelsfeest! En de BBQ-tour vindt plaats in Twente op de mooiste plekjes in deze regio! In de provincie Overijssel kun je nog genieten van de sfeer van de "oude tijden". Sommige steden hebben nog steeds veel historische gebouwen in hun centrum. Dit maakt het mogelijk om veel speciale eigenschappen door de hele provincie te vinden. Denk aan de aard van Lemelerberg en Holterberg. Of mooie steden als Ootmarsum, Oldenzaal en Twickel Castle in Delden. Ben je een fan van rondleidingen en prachtige plekken om te verkennen? Dan ben je op de juiste plek voor de BBQ-tour, want we rijden je door zakenreizen door Overijssel. Bij ons kunt u uw ei zeker verliezen. De routes in deze provincie zijn ook uitstekend, omdat het lijkt alsof je door het verleden reist. Onderweg ontdekt u vele oude kastelen, monumentale boerderijen en open natuurreservaten. Als je van avontuur houdt, dan is de BBQ TOUR als bedrijfsfeest in Overijssel een goed idee.

Over onze legertruck uit de Tweede Wereldoorlog: de GMC CCKW


Als u een goed georganiseerd personeelsfeest in Twente wilt organiseren, dan is de Meistertruck Grill Trip Tour de verrassing van het jaar. Met onze prachtige legertrucks uit de Tweede Wereldoorlog rijden we naar elke plek in Twente en zorgen we voor je prachtige personeelsfeest. Wij werken op elke gewenste locatie, dus uw personeelsfeest kan overal in Twente of elders plaatsvinden. Omdat je elkaar natuurlijk elke dag op het werk ziet. Hoe fijn is het om jezelf in een andere omgeving te zien? Een personeelsfeest is de perfecte gelegenheid. Bedrijfsfeesten verhogen de band tussen collega's en zorgen vaak al heel lang voor een zeer goede sfeer. De organisatie van een grappige personeelsfeest is onze taak, we zijn pas tevreden als uw werknemerspartijen tot volle tevredenheid zijn verlopen. Wij verrassen uw collega's graag met ons programma en denken op unieke manieren. Normaal gesproken is onze regeling (die all-inclusive is) voldoende voor bedrijven, maar speciale regelingen voor personeelsfeesten in Twente worden dagelijks gepland en voorbereid. Niets is onmogelijk. Met onze ervaring zorgen wij voor alles en garanderen u een goed georganiseerd personeelsfeest in Twente. En dit alles in een speciale setting van deze legertrucks uit de Tweede Wereldoorlog! Voor een leuk en afwisselend bedrijfsfeest moet je gewoon denken aan de biertuin Legertruck. Een compleet bedrijf met stijl, maar alles wat uw werknemers nodig hebben. En dat hoeft niet duur te zijn; Ons pakket is all-inclusive tegen een concurrerende prijs. We weten dat het bijzonder belangrijk is voor een medewerker om de kosten onder controle te houden. Dat is waarom u bij ons kunt genieten van all-inclusive pakketten. Deze betaalbare all-in excursies zijn inclusief eten, drinken en natuurlijk activiteiten. Veel bedrijven hebben al een personeelsfeest georganiseerd.

Onze legertruck uit de Tweede Wereldoorlog: de GMC CCKW

In 1939 zag het Amerikaanse leger dat ze een krachtig voertuig nodig hadden om alle benodigde materialen voor het leger te vervoeren. Ze waren op zoek naar een kleine vrachtwagen die licht maar krachtig was. Nadat drie merken een prototype hadden gebouwd, kreeg GMC (General Motors Truck and Coach Department) een contract voor de ontwikkeling van deze legertruck. Eerst werd een testmodel met meerdere externe componenten gebouwd voor een jaar, maar de productie van CCKW bestond in 1941. De CCKW was de typenaam voor een zeswielig open voertuig met een 90 pk benzinemotor. De oorlog was begonnen voor Amerika en de productie groeide snel. De ontwikkeling van het voertuig stopte niet en er waren vaak verschillende aanpassingen. In 1942 werd de hut vervangen door een open hut met een tentdak. De CCKW bouwde in veel verschillende modellen, maar de basis van de truck was altijd hetzelfde. De bovenbouw was nog steeds anders, zodat open wagons, dumptrucks, sleepwagens, laadwagens, amfibievoertuigen en zelfs veldhotels of mobiele werkplaatsen werden gebouwd. In totaal zijn er meer dan 500.000 eenheden gebouwd. De truck was erg populair in het leger vanwege zijn eenvoud, gemakkelijk onderhoud en behoorlijke betrouwbaarheid. De truck kreeg de bijnaam "Jimmy" of "werkpaard van het leger". Er is geen film of serie over de Tweede Wereldoorlog als je deze grootse legerwagens ziet rijden. En de Army Truck BBQ Tour, we hebben twee van deze prachtige legertrucks. Een dienend feest in legerstijl Met deze speciale legertrucks bieden we u graag een speciaal personeelsfeest in Twente. Echt iets anders! Dus als u op zoek bent naar het meest originele en perfecte personeelsfeest in Twente? Dan zit je precies goed bij de Army Truck BBQ Tour! Al ons dienstfeests feit, in plaats van in het midden van Twente. Van Kloosterhaar tot Tubbergen, Holt tot Haaksbergen. Of wij brengen uw eigen bedrijf op ?? Door onze activiteiten te combineren met de prachtige natuur van Twente, maken we uw feest een onvergetelijke dag. Neem contact met ons op » Op zoek naar een leuk personeelsfeest in Twente, dan helpen we u graag. Bel vandaag nog met Showtime Evenementenbureau via 074 – 256 98 98 we vertellen u alles over de mogelijkheden. En misschien heeft u al een specifieke datum gekozen voor uw event? We horen graag van u!

Samen maken we een uniek personeelsfeest in Twente!

Ben je een bedrijf gevestigd in Twente? Dan is een personeelsfeest in Twente natuurlijk een logische keuze. Er is tenslotte veel te doen en de omgeving is prachtig. Dit zijn echter precies de redenen waarom een ​​reis naar Twente een goed idee is voor bedrijven die niet in de regio zijn gevestigd! En het ene bedrijf is niet het andere, en het ene feestje van een medewerker is niet het andere. Met uw personeelsfeest in Twente kunt u een specifiek doel voor ogen hebben of misschien een specifieke boodschap overbrengen. Je personeelsfeest in Twente kan alleen worden georganiseerd om te ontspannen en samen plezier te maken. Verken een andere wereld en geniet van de prachtige natuur en de Twente-gezelligheid in de legertruck of geniet van het heerlijke eten tijdens de BBQ-tour. Je kunt erop rekenen dat het een bedrijfsevenement is waar al heel lang over gesproken is! We herkennen wat belangrijk voor u is en ontwikkelen het verder. Er zijn talloze mogelijkheden; Verschillende programma's kunnen worden gecombineerd, zodat uw personeelsfeest precies overeenkomt met de wensen van uw gasten. Klik hier voor een compleet overzicht van de personeelsfeesten. We nemen graag de volledige organisatie van het bedrijf over. We regelen graag alles voor u. We organiseren het uitnodigingsproces, locatie, entertainment en activiteiten, eten en drinken, transport en accommodatie. Uw wensen en ideeën zijn ontwikkeld tijdens uw personeelsfeest in Twente. Op onze website vindt u voorbeelden van personeelsfeesten in Twente. We kunnen niet compleet zijn omdat het programmeren constant in ontwikkeling is. Met elk nieuw verzoek om informatie kan een nieuw programma voor een personeelsfeest in Twente worden gemaakt.

Goed eten en drinken tijdens uw bedrijfsfeest

Wij Tukker houden van lekker eten (en veel eten ;-). Er is altijd wel ergens een proeverij of markt, een foodtruck-programma of een pop-uplocatie met traditionele lokale producten! Of we Tukkers kiezen voor de lunch in een van de vele restaurants. En zijn we nog niet klaar? 'S Avonds ontmoeten we elkaar in de stad, of kom je samen op de vloer. Dan krijg je een goede maaltijd, zelfgemaakte Nederlandse pot. Maar altijd: goed en genoeg om te eten. We hebben dit als uitgangspunt genomen toen we de Army Truck BBQ Tour ontwikkelden. Heerlijke salades, verse baguettes en vooral veel vlees. Bij de Legertuck BBQ Tour ontdekt u een BBQ midden in de natuur. In de BBQ-trailer achter de legertruck zijn deze ruime BBQ's en je kunt BBQen. Ik hoor je denken: een andere standaard BBQ natuurlijk. Nee! Bij de BBQ Tour houden we van lekker en veel vlees, dus je krijgt 500 gram vlees per persoon! En alles van de traditionele slager, dus geen supermarkthamburger. En er is ook een mooie Biefspies, dus er is geen snee in het eten. Drinken is ook uitstekend: tijdens het 4,5 uur durende programma is drinken inbegrepen. We werken met echte merken, dus "enige" cola, Fanta en Grolsch-bier. Neem zoveel als je wilt! We hebben het al gezegd: Tukkers houdt van lekker eten en we willen meedoen.
Alle mogelijkheden van de Army Truck BBQ Tour als bedrijfsfeest op een rij Dus hopelijk zullen ze je meer inzicht geven in wat de Army Truck BBQ voor je kan doen. Als u op zoek bent naar bedrijfsfeesten in Twente of Overijssel, dan is dit pakket de juiste keuze voor u. We hebben jarenlang ons beste werknemersfeest ontwikkeld en eenvoud en gezelligheid staan ​​voorop. Speciale transporten met de oude legertrucks, je wordt opgehaald in je eigen bedrijfsgebouw, plezier aan boord, je bent altijd droog, maar ook buitenactiviteiten tot passieve stops voor een drankje of een sigaret. We hebben deze personeelsfeesten zorgvuldig samengesteld, zodat u zeker weet dat dit pakket echt loont. De Army Truck BBQ Tour kan de hele dag duren, maar slechts voor een paar uur. In overleg bepalen we leuke extra's, van extra stops over teamtraining tot workshops. Er is dus altijd een personeelsfeest dat bij u past. Als u problemen ondervindt bij het vinden van personeelsfeesten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u met onze ervaring om een ​​passende interpretatie te vinden voor uw personeelsfeest. Als u een of meer werknemerspartijen of -wensen in Twente heeft gevonden, vraag dan direct om informatie bij de aanbieders. U kunt dit doen door het aanvraagformulier in te vullen. De aanvraag komt dan rechtstreeks bij ons binnen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.