barre_lat�rale

Mannen vrijgezellenfeest: dit is hét idee!


Een gaaf vrijgezellenfeest voor mannen vraagt om een gaaf programma!

  Bijzonder vrijgezellenfeest voor mannen

Gaan jullie alweer paintballen, of kies je voor iets veel gavers? Ontdek dan de BBQ TOER!

Een vrijgezellenfeest voor mannen is altijd een hele happening en daar weten wij alles van! Het moet stoer, ruig, onvergetelijk en vooral het beste vrijgezellenfeest voor mannen ooit zijn!

Met de BBQ Toer pikken we jullie (en de vrijgezel) thuis op met een bijzondere Legertruck uit WO-II. Waart ooit de Geallieerden zaten, daar zitten jullie nu. Maar dan wel met een biertje in de hand, de muziek aan en fluitend naar de dames onderweg...Tijdens de tocht zorgen wij voor stops, opdrachten en zelfs een complete BBQ. En nadien zetten we jullie in de binnenstad af. Wat wil je nog meer? >> Lees hier het hele programma >>

 
barre_lat�rale

Dit mannen vrijgezellenfeest is all-in!

De BBQ Toer biedt alles wat je nodig hebt tijdens jullie mannen vrijgezellenfeest. We pikken jullie thuis op, zorgen voor voldoende drankjes (lees: bier) onderweg en er is voldoende gelegenheid om de vrijgezel een gekke opdracht te laten doen.

Aan het einde van de middag klappen we de BBQ wagen open en mogen jullie zelf gaan grillen. En uiteraard zijn ook de drankjes weer inbegrepen. Daarna zetten we jullie af in de binnenstad; om nog even lekker verder te feesten!!

En dat voor 1 all-in bedrag! Lees hier!

Vrijgezellenfeest voor mannen als:


 • Uitje in Enschede
 • Vrijgezellenfeest in Hengelo
 • Vrijgezellendag in Almelo
 • Teamdag in Oldenzaal

>> Vraag gratis informatie aan >>

 
bedrijfsuitje in twente

Vrijgezellenfeest voor mannen in Twente

Vrijgezellenfeest voor mannen in Twente / Overijssel

Origineel vrijgezellenfeest voor mannen organiseren? Het organiseren van een vrijgezellenfeest voor mannen is in no time geregeld met de originele Legertruck BBQ Toer die wij voor jullie kunnen organiseren. Ontdek deze fantastische activiteit en vier een leuk vrijgezellenfeest voor je beste vriend, broer of zwager. We helpen je graag met het organiseren van de vrijgezellendag of bachelorparty voor de aanstaande bruidegom, zodat je een spectaculaire dag kunt beleven. Dit programma vindt alleen plaats in Twente (Overijssel). Wanneer je een gaaf vrijgezellenfeest voor mannen zoekt, en dan specifiek in Overijssel of Twente, dan is de Legertruck BBQ Toer iets voor jullie. Een vrijgezellenfeest in Hengelo, vrijgezellenfeest in Almelo of toch die bachelor party in Enschede? Met de BBQ Toer kan het! Onze legertruck staat centraal in het programma, en wij halen jullie thuis op. Geen taxi nodig dus! Ongeacht of je in Kloosterhaar of in Tubbergen woont, Holten of Borne, onze truck komt! Als het maar binnen Twente is… Wij bieden de beste activiteiten voor jullie vrijgezellenfeest, ook maatwerk mogelijk! Leuke activiteiten in Overijssel voor een succesvol vrijgezellenfeest! De Army Truck BBQ Tour biedt een leuk programma met veel mogelijkheden in één compleet pakket. Dus organiseert u binnenkort een vrijgezellenfeest? Ideaal voor een succesvol vrijgezellenfeest! We hebben al een aantal activiteiten voor je bachelor samengesteld; Van actief tot creatief, en natuurlijk met goed eten. Natuurlijk is het ook mogelijk om de vele activiteiten die de Legertruck BBQ Tour biedt te combineren met alle mogelijkheden die ons moederbedrijf biedt Showtime Event Agency . Dus heb je hulp nodig bij het samenstellen van je originele vrijgezellenfeest? We kijken er naar uit om iets leuks voor je te organiseren!

Origineel vrijgezellenfeest dat je ontdekt bij de BBQ TOUR PARTY

Natuurlijk wil je niet weer zo'n standaard vrijgezellenfeest. Karting? Al 5 keer gedaan. Of paintball? Al 3 keer gedaan. Laser gamen dan? Nee, u bent op zoek naar iets origineels. Iets cools, wat je kunt doen met de hele groep. Met een biertje en goed eten. Maak daarom iets speciaals van het vrijgezellenfeest! Voordat u en uw vrienden het nachtleven bezoeken, kunt u naar Overijssel komen voor een origineel vrijgezellenfeest. Dus voordat de bachelor gaat trouwen, ervaar eens een andere top! Een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor mannen Een mannen vrijgezellenfeest is het meest spectaculair met zware, sportieve activiteiten en hilarische spellen. Gelukkig zijn die allemaal inbegrepen in de Legertruck BBQ Toer. Wij helpen je een origineel vrijgezellenfeest voor mannen te organiseren, zodat het een onvergetelijke dag wordt! Maar let op: alleen in Twente!

 • Vrijgezellenfeesten voor mannen: voor elk budget
 • Kies uit meer dan 90 activiteiten: van erotisch tot sportief
 • Geschikt voor grote en kleine groepen
 • Tips en ideeën voor elk vrijgezellenfeest voor mannen

Origineel mannen vrijgezellenfeest voor elk budget


Qua budget heb je de mogelijkheid om te kiezen: wil je een goedkoop vrijgezellenfeest voor mannen organiseren of mag de vrijgezellen dag een beetje kosten? En denk eraan dat jullie ook voor de bruidegom moeten betalen! Maar je verrast altijd de opkomende bruidegom met een spectaculair vrijgezellenfeest. Je kunt een vrijgezellenfeest organiseren met de Legertruck BBQ Toer, en dan ben je in 1x klaar. Wij regelen namelijk alles voor je! Stoer vrijgezellenfeest voor mannen De BBQ Toer is een combinatie van goed eten en vermaak. Tijdens het programma onderneem je leuke opdrachten: wie van de teams gaat dit winnen? En vind je een biertje lekker? Pak dan rustig een drankje uit onze koelkast, want alles is all-inclusive bij de BBQ toerMet het (gevulde) glas in de hand kun je zien hoe gezellig zo’n vrijgezellendag kan zijn. Sportieve vrijgezellenfeestjes voor mannen Macht en kracht ☺ Als je een vrijgezellenfeest voor mannen organiseert, is het altijd een goed idee om een sportieve invulling (erbij) te kiezen. Voor een hilarisch vrijgezellenfeest met een sportief tintje, bijvoorbeeld, kies je voor een wedstrijd touwtrekken, katapult schieten en de bierpotten race. Misschien wil je onderweg nog wel iets gavers doen, zoals buggy rijden? Bel ons gerust voor meer mogelijkheden! Een feestelijke avond met een mannen vrijgezellenfeest Maak van het vrijgezellenfeest met je vrienden een echt feest met de meest spectaculaire activiteiten. Wat dacht je van een gezellig vrijgezellenfeest met alle mannen op de drankboot, een rondleiding over de wallen of een bachelorweekend in Praag?

Tips voor vrijgezellenfeesten voor mannen

OK, dus je beste vriend (of 1 van je vrienden) zal gaan trouwen. Dan wil je natuurlijk op de voorgrond treden door een onvergetelijk vrijgezellenfeest te kiezen. Maar smaken verschillen. Misschien wil je een rustige vrijgezellendag met alle mannen. Of ben je van plan om helemaal los te gaan? We hebben een originele interpretatie voor elk mannelijk vrijgezellenfeest. We wensen je veel plezier tijdens deze onvergetelijke dag! Hieronder een verzameling van de beste en meest populaire vrijgezellenfeesten voor mannen. Als u meer opties wilt, raden wij u aan de regionale pagina in uw regio te kiezen (onder de uitjes). Dus: wij helpen je graag met het organiseren van een leuk en origineel vrijgezellenfeest. Tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest voor mannen zetten we daarom graag op een rijtje. Het organiseren van een vrijgezellenfeest is niet ingewikkeld, maar je moet er wel rekening mee houden dat een paar dingen goed gaan. Gebruik onze tips voor het organiseren van het vrijgezellenfeest voor de toekomstige bruidegom. Daarom kun je onze tips lezen voor het organiseren van een vrijgezellenfeest in Overijssel:

 • Zorg dat je het vrijgezellenfeest strak organiseert (de activiteiten). Kies iets dat bij iedereen past, maar ook in het budget. Besteed niet alles aan voedsel of aan die ene activiteit. Je vrijgezellenfeest gaat waarschijnlijk de hele dag door, dus neem dit mee naar de planning (en het financiële budget).
 • Spreek met elkaar een duidelijk budget af. Je kunt een vrijgezellenfeest voor mannen maken zo goedkoop of zo duur als je wilt. Houd er rekening mee dat alle heren betalen en dat niet iedereen hetzelfde bedrag kan of wil uitgeven aan het vrijgezellenfeest. Bereid vooraf een budget van de kosten voor, zodat iedereen weet wat je kwijt bent. En vergeet niet dat de bachelor niet betaalt, dus je moet dit erbij plannen ☺
 • In bijna alle bedrijven die vrijgezellenfeesten organiseren, moet u van tevoren aangeven hoeveel mensen u zult bezoeken. Dit heeft te maken met het beveiligen van de materialen, het kopen van de BBQ's enz. Plan dit duidelijk, zet het in uw agenda. Maar zeg ook tegen je vrienden: als je je na die datum nog steeds afmeldt, hoef je alleen maar te betalen!
 • Werk met 1 of maximaal 2 contactpersoon: op die manier kunt u er zeker van zijn dat er geen items langs elkaar heen lopen. Deze persoon doet de boekingen van de activiteiten, het eten, de taxi, etc. Hij bewaart ook de registratie en annulering. Dus je bent zeker dat niet 3 mensen 3 verschillende dingen doen!
 • Wil je niet alles alleen doen, organiseer het vrijgezellenfeest voor mannen dan samen met een vriend. Samen doe je meer ideeën op en kun je talen verdelen. Zo is het voor sommigen makkelijker om een vrijgezellenfeest te organiseren. Bekijk de opties in het overzicht op deze pagina en reserveer de activiteit of locatie ruim van tevoren.
 • Zorg ervoor dat u weet hoeveel mensen naar vrijgezellenfeesten gaan. Dus je kunt je concentreren op het zoeken naar een leuke activiteit en je kunt ook de storting van elke deelnemer opnemen in de totale budgetten voor je vrijgezellenfeest
 • Prik een datum voor het vrijgezellenfeest en kijk of iemand het kan. Niet onbelangrijk: zorg ervoor dat je zeker weet dat de bachelor het zelf kan. Je kunt het vaak aan de ouders van de bachelor vragen, bijvoorbeeld of de bachelor hun huis wil helpen met een paar banen. Je kunt dan de vrijgezel bezoeken in zijn 'ouderlijk huis' (wat vaak de plek is waar je vaak vrienden bent geweest, dus extra leuk!)
 • Zorg ervoor dat het vrijgezellenfeest plaatsvindt op zijn laatste een ruime week voor de bruiloft. Dit om de beroemde scenes uit The Hangover te voorkomen, waarbij de bruidegom bijna te laat komt op zijn eigen bruiloft. U kunt een digitale kalender of een datummarkering gebruiken om een datum te kiezen en deze is dan in een mum van tijd gerangschikt.
Als je meer tips wilt voor het organiseren van een vrijgezellenfeest voor mannen, bekijk dan onze tips en ideeënpagina voor een fantastisch vrijgezellenfeest.

Een mannen vrijgezellenfeest vraagt om goed eten en drinken

Elke Army Truck BBQ Tour (en alle activiteiten op de weg) worden altijd gecombineerd met een smakelijke BBQ. Drinken is altijd inbegrepen in 1 vast pakket. Dus geen losse munten of € 2,50 per drankje, maar gewoon een arrangement waarbij alle drankjes inbegrepen zijn. Een combinatie met verschillende activiteiten kan ook worden gedaan. We regelen graag een aangepast programma voor u. Kortom, er is veel te doen met ons! Wat vinden we belangrijk tijdens een vrijgezellenfeest? Gastvrijheid, gezelligheid, goed eten en drinken en een cool programma. Het is altijd een uitdaging voor ons om van je vrijgezellenfeest een cool programma te maken, en we willen ook dat de bachelor een "once in a lifetime" vrijgezellenfeest beleeft. Dat is waarom u op zoek bent naar iets unieks en we helpen u graag! Wat is een Mannen vrijgezellenfeest? De traditie van het vrijgezellenfeest voor mannen gaat eeuwen terug in de tijd, de zogenaamde "hengstbal". Een hengstenbal was namelijk een feest waarop geen vrouwen aanwezig waren. Dat is dus voor een deel een vrijgezellenfeest. Dus waar komt de traditie van een vrijgezellenfeest dan echt vandaan? En hoe zou een vrijgezellenfeest voor mannen eruit moeten zien? Een vrijgezellenfeest betekent eigenlijk een laatste dag door het leven gaan als de vrijgezel. Een andere partij, voordat het serieuze huwelijksleven begint. In Duitsland noemen ze het daarom een 'Junggesellen Abschied', of nemen ze afscheid van het jeugdleven. In Nederland zeggen we een vrijgezellenfeest en in België spreken ze over vrijgezellenavond. Een vrijgezellenfeest is eigenlijk het laatste feest van de vrijgezel, voordat het in de trouwboot komt. Vaak komen er familieleden van de bachelor mee, en dit zijn voornamelijk de mensen die (in eerdere tradities) de jongen of het meisje als single hebben geëtiketteerd. Een vrijgezel eerder had een negatiever geluid dan nu. In het verleden (en nog steeds heel veel in Duitsland) werd een soort serenade gevierd wanneer een jongen of een meisje nog steeds vrijgezel is op de leeftijd van 30. Het feest voor de bruid wordt meestal georganiseerd door een groep vrienden van de bruid, de feest voor de bruidegom door een groep vrienden van de bruidegom. Vaak gaan de broer (s) en zwagers ook naar een vrijgezellenfeest. In bepaalde gevallen zal de vader of schoonvader je vergezellen.

Het vrijgezellenfeest is vaak bedoeld om de vrijgezel (of bruid / bruidegom) in de schijnwerpers te zetten. Of om het beter te zeggen: een beetje voor de gek gehouden, want het moet een van hen zijn ;-) De plaats van die bewuste dag, de tijd en het antwoord op de vraag of een vrijgezellenfeest zal worden gehouden, is vaak een strikt geheim. De uitdaging is om de vrijgezel tot het laatste moment in het duister te laten en hem daarna te verrassen! In het verleden moest het vrijgezellenfeest weer een leuke avond worden. In de afgelopen 25 jaar is de traditie meer veranderd op een onvergetelijke dag. Sommige groepen gaan zelfs naar een verre bestemming (Mallorca, Polen, enz.) Voor het vrijgezellenfeest. Het is de afgelopen jaren zo geweest dat de bachelor in de ot wordt opgenomen. Hij / zij moet een gek kostuum dragen (denk aan een konijnenpak, tietenpak, enz.) En hij / zij moet vaak gekke taken uitvoeren. Vaak zijn deze opdrachten erg gênant of over de rand. In de context van het laatste vrijgezellenfeest van de bruid / bruidegom is blijkbaar veel toegestaan. Alles om een uitzonderlijk programma te ervaren.