barre_lat�rale

Vrijgezellenfeest Overijssel


Een bijzonder vrijgezellenfeest in Overijssel vind je hier. En dit vrijgezellenfeest is waar ook in Overijssel te starten!

  Leuk vrijgezellenfeest in Overijssel

Zoek je een bijzonder vrijgezellenfeest in Overijssel?

Waar ook in Overijssel kan onze stoere Legertruck voor komen rijden. Een unieke manier van vervoer waarmee jullie kunnen rijden, met onderweg muziek aan boord, comfortabele kussens en wij zorgen voor de drank (bier-wijn-fris).

Zo gaat dit vrijgezellenfeest van start, en zetten we koers naar 2 bijzondere stops onderweg: een leuke opdracht onderweg (misschien wel gekke vrijgezellenfeest opdrachten) en daarna een stop met een compleet verzorgde BBQ. Dat betekent het beste van drie werelden: origineel vervoer + gekke opdrachten + volop eten/drinken voor 1 bedrag. Lees hier het programma

 
barre_lat�rale

Mag het vrijgezellenfeest extra bijzonder dit jaar?

De BBQ Toer biedt alles wat een leuk vrijgezelenfeest in Overijssel nodig heeft: origineel vervoer, je zit altijd droog, een mooie tocht door Overijssel, muziek en vermaak aan boord, volop drankjes, opdrachten waarin fun voorop staat, altijd een 100% droog programma, afsluiting met lekker eten en we zetten jullie af waar jullie dat willen. De binnenstad bijvoorbeeld! Zo heb je het vervoer, de opdrachten en het eten/drinken in 1 totaalbedrag.

Lees hier het programma van dit vrijgezellenfeest

Dit vrijgezellenfeest in Overijssel is inclusief:


 • Origineel vervoer in WO-II stijl
 • Volop drankjes aan boord
 • Leuke stops, bijvoorbeeld voor vrijgezellen opdrachten
 • Compleet verzorgde BBQ onderweg
 • Altijd droog zitten
 • Afgezet worden in de binnenstad
 • Da's 3 vliegen in 1 klap!

>> Vraag gratis informatie aan >>

 
bedrijfsuitje in twente

Origineel vrijgezellenfeest in Overijssel

Origineel vrijgezellenfeest dat je ontdekt bij de BBQ TOUR PARTY

Leuke activiteiten in Overijssel voor een succesvol vrijgezellenfeest! De Leger Truck BBQ Tour biedt een leuk programma met veel mogelijkheden in één compleet pakket. Dus organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest? Ideaal voor een succesvol vrijgezellenfeest! We hebben al een aantal activiteiten voor je bachelor samengesteld; Van actief tot creatief, en natuurlijk met goed eten. Natuurlijk is het ook mogelijk om de vele activiteiten die de Legertruck BBQ Tour biedt te combineren met alle mogelijkheden die ons moederbedrijf biedt Showtime Evenementenbureau. Dus heb je hulp nodig bij het samenstellen van je originele vrijgezellenfeest? We kijken er naar uit om samen iets leuks te organiseren voor jullie! Natuurlijk wil je niet weer zo'n standaard vrijgezellenfeest. Karting? Al 5 keer gedaan. Of paintball? Al 3 keer gedaan. Laser gamen dan? Nee, je bent op zoek naar iets origineels. Iets cools, wat je kunt doen met de hele groep. Met een biertje en goed eten. Maak daarom iets speciaals van het vrijgezellenfeest! Voordat u en uw vrienden het nachtleven bezoeken, kunt u naar Overijssel komen voor een origineel vrijgezellenfeest. Dus voordat de bachelor gaat trouwen, ervaar een keer een andere top! DE BESTE ACTIVITEIT VOOR EEN VIER FESTIVAL Bij ons bepaalt u hoe laat u met het programma wilt beginnen. Of waar je wilt beginnen, omdat onze legertruck je ophaalt op je eigen locatie. Thuis bij u thuis of bij de bachelor thuis. Je kunt zelf beslissen of je een sportieve of ontspannende reis wilt maken met dit vrijgezellenfeest. Alles is mogelijk met ons. We bieden ook andere activiteiten, omdat we deel uitmaken van Showtime Evenementenbureau van Delden. Er is veel mogelijk!

Vrijgezellenfeest in Hengelo

Komt er binnenkort een vrijgezellenfeest in Hengelo of andere uitstapjes? We kijken er naar uit om u te helpen op weg naar een succesvolle activiteit of een dag in deze prachtige stad of in de rest van de prachtige regio Overijssel. Hengelo is een prachtige historische stad in het oosten van ons land. De stad staat vol met middeleeuwse gebouwen, bruggen, poorten en molens. Op deze pagina hebben we een overzicht gegeven van de beste en goedkoopste groepsuitjes en workshops rond Hengelo, Borne en Delden. We hopen dat je geniet van je vrijgezellenfeest in Hengelo of omgeving.

Vrijgezellenfeest in Almelo

De omgeving van Almelo heeft een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, natuurlijk vanwege de ligging in het midden van het Twentse land, en aan het beroemde kanaal Almelo-Nordhorn. Maar ook binnen de stadsgrenzen heeft de stad veel leuke parken en groene gebieden, zoals het prachtige park in het midden van de stad bij de Huize Almelo. Een vrijgezellenfeest in Almelo kan ook gecombineerd worden met een bezoek aan een van de vele musea (van oorlogsmuseum tot wijnmuseum) of de wereldberoemde cafés (denk aan Preston Palace). En na je vrijgezellenfeest drink je een heerlijk drankje met uitzicht op de indrukwekkende kerken die opvallen als een koning boven de stad. Almelo is ook een echt mekka voor de echte vrijgezellenfeestganger met talloze bekende winkelstraten. Hieronder presenteren wij het overzicht van onze leuke vrijgezellenfeesten en groepsuitstapjes in de omgeving van Almelo (van Wierden tot Vriezenveen). We wensen je veel inspiratie tijdens je vrijgezellenfeest in Almelo.

Vrijgezellenfeest in Enschede

De geschiedenis van Enschede heeft een sterke band met de regio Overijssel. Daarom wordt Enschede ook wel de hoofdstad van Overijssel genoemd. Enschede is daarom ook de bekendste stad van Overijssel en de tweede stad van Overijssel. Dit wordt ook sterk weerspiegeld in de sfeer van deze imposante stad. Een groot aantal monumenten en prachtige markten maken het spektakel compleet. En met zijn vele terrassen is Enschede ook uitermate geschikt voor het organiseren van een vrijgezellenfeest in Breda. Dat is waarschijnlijk ook de reden voor uw bezoek aan deze prachtige stad. Ben jij deze keer de organisatie van wat een onvergetelijke dag moet zijn? Kijk naar de verschillende wensen van iedereen en doe daar een perfecte dag voor. Wij wensen u veel plezier op uw vrijgezellenfeest in Enschede.

Tips voor vrijgezellenfeesten in Overijssel


We helpen je graag met het organiseren van een leuk en origineel vrijgezellenfeest. Daarom kun je onze tips lezen voor het organiseren van een vrijgezellenfeest in Overijssel:

 • In bijna alle bedrijven die vrijgezellenfeesten organiseren, moet u van tevoren aangeven hoeveel mensen u komt bezoeken. Dit heeft te maken met het beveiligen van de materialen, het kopen van de BBQ's enz. Plan dit duidelijk, zet het in je agenda. Maar zeg ook tegen je vrienden: als je je na die datum nog steeds afmeldt, hoef je alleen maar te betalen!
 • Zorg dat je het vrijgezellenfeest organiseert (de activiteiten). Kies iets dat bij iedereen past, maar ook in het budget. Besteed niet alles aan eten of aan die ene activiteit. Je vrijgezellenfeest gaat waarschijnlijk de hele dag door, dus neem dit mee naar de planning (en het financiële budget). Vergeet niet dat de bachelor niet betaalt, dus je moet dit plannen ☺
 • Prik een datum voor het vrijgezellenfeest en kijk of iemand het kan. Niet onbelangrijk: zorg dat je zeker weet dat de bachelor het zelf kan. Vaak kun je de ouders van de bachelor vragen, bijvoorbeeld of de bachelor hun huis wil helpen met een paar banen. Je kunt dan de vrijgezel opzoeken in zijn "ouderlijk huis" (wat vaak de plek is waar je vaak als vrienden bent geweest, dus extra leuk!)
 • Werk met 1 contactpersoon: op die manier weet u zeker dat er geen items langs elkaar heen lopen. Deze persoon doet de boekingen van de activiteiten, het eten, de taxi, enz. Hij houdt ook de registratie en annulering bij. Dus je weet zeker dat niet 3 mensen 3 verschillende dingen doen!
 • Zorg ervoor dat u weet hoeveel mensen naar vrijgezellenfeesten gaan. Zodat u zich kunt concentreren op het zoeken naar een leuke activiteit en u kunt ook de storting van elke deelnemer opnemen in de totale budgetten voor uw vrijgezellenfeest

Activiteiten en goed eten en drinken

Elke Army Truck BBQ Tour (en alle activiteiten op de weg) worden altijd gecombineerd met een smakelijke BBQ. Drinken is altijd inbegrepen in 1 vast pakket. Dus geen losse munten of € 2,50 per drankje, maar gewoon een arrangement waarbij alle drankjes inbegrepen zijn. Een combinatie met verschillende activiteiten kan ook worden gedaan. We regelen graag een aangepast programma voor u. Kortom, er is veel te doen met ons! Waarom vier je je vrijgezellenfeest niet bij ons in Overijssel? We willen iedereen een leuke dag geven. Nou ja, bijna iedereen. Sommige vrijgezellenfeesten hoeven niet op onze deur te kloppen. Sommige groepen, vooral mannen, denken dat ze alles kunnen doen tijdens een vrijgezellenfeest en onbeschoft worden. Onder het kopje "we hebben het toch betaald" worden ze vervelend, onbeleefd, plassen en boeren zijn allemaal onder. Of schreeuw achter iedereen aan en gooi lege flessen bier. We houden er altijd van om een leuke dag te hebben, maar met respect en fatsoen. Is uw groep altijd vervelend met veel mannen samen (met veel drankjes)? Kijk dan verder. Groepen die niet welkom zijn, zijn groepen die meer bier, meer bier en meer bier willen. We zijn niet geïnteresseerd in de hoeveelheid bier die je drinkt of wat dat ons kost. We zorgen ervoor dat er genoeg is. Maar we houden ons bezig met het gedrag dat volgt: jonge jongeren, groepen die denken dat ze alles uit de koelkast kunnen halen, lege flessen kunnen gooien, enz. Geloof me, we halen het er nog steeds (helaas) elk jaar mee. We verwelkomen deze categorie vrijgezellenfeesten niet. Het is mogelijk om een vrijgezellenfeest voor mannen en voor stoere vrouwen in Overijssel te organiseren. Op deze website van de Army Truck BBQ Tour vindt u leuke vrijgezellenfeesten die worden aanbevolen voor bachelor-feesten. De vrijgezellenfeesten worden gekenmerkt door ontspanning en gezelligheid, maar natuurlijk met onderdelen om de bachelor "serieus" te nemen. Maar we doen het niet moeilijk: dus geen paniekgedrag en vervelende drukte - bijvoorbeeld omdat je onbeperkt drinkt met de BBQ Tour.

Een vrijgezellenfeest midden in de natuur van Overijssel

Dus als u op zoek bent naar een speciale plaats in Overijssel voor uw vrijgezellenfeest of vrijgezellenfeest, dan bent u precies bij de BBQ Tour! We werken niet met een vaste locatie, maar halen u bij u thuis op. En misschien daarna doorgaan met het ophalen van de bachelor, natuurlijk met een bijpassende outfit? Wat vinden we belangrijk tijdens een vrijgezellenfeest? Gastvrijheid, gezelligheid, lekker eten en drinken en een gaaf programma. Het is altijd een uitdaging voor ons om van je vrijgezellenfeest een cool programma te maken, en we willen ook dat de bachelor een "once in a lifetime" vrijgezellenfeest beleeft. Dat is waarom u op zoek bent naar iets unieks en we helpen u graag!


Waarom organiseer je je vrijgezellenfeest bij ons in Overijssel?

Gezellige, grappige mensen, mannen of vrouwen die een ontspannen, actief, maar bovenal een gezellig vrijgezellenfeest willen doorbrengen in een ontspannen sfeer. Ze waarderen het dat we veel geld hebben geïnvesteerd in authentieke voertuigen, luxe barbecues en meer. Groepen die dat begrijpen zijn mooi en gaan om met respect en fatsoen. Samen een leuke dag beleven, zich voordoen als thuis. Tijdens het vrijgezellenfeest bieden we verschillende activiteiten, eten en onbeperkte drankjes in de prachtige natuur van Overijssel. En daar werken we hard voor ☺ Waar komt een vrijgezellenfeest vandaan? Betekenis van een vrijgezellenfeest Een vrijgezellenfeest betekent eigenlijk een laatste nacht door het leven gaan als een vrijgezel. Nog een keer een feestje, voordat het serieuze huwelijksleven begint. In Duitsland noemen ze het daarom een "Junggesellen Abschied", of nemen ze afscheid van het jeugdleven. In Nederland zeggen we een vrijgezellenfeest en in België spreken ze over vrijgezellenavond. Een vrijgezellenfeest is eigenlijk het laatste feest van de vrijgezel, voordat het in de huwelijksboot komt. Vaak komen familieleden van de bachelor mee, en dit zijn vooral de mensen die (in eerdere tradities) de jongen of het meisje als single bestempelden. Een vrijgezel eerder had een negatiever geluid dan nu. In het verleden (en nog steeds heel veel in Duitsland) werd een soort serenade gevierd wanneer een jongen of een meisje nog steeds vrijgezel is op de leeftijd van 30. Het feest voor de bruid wordt meestal georganiseerd door een groep vrienden van de bruid, het feest voor de bruidegom door een groep vrienden van de bruidegom. Vaak gaan de broer (s) en zwagers ook naar een vrijgezellenfeest. In bepaalde gevallen zal de vader of schoonvader je vergezellen. Het vrijgezellenfeest is nu vaak bedoeld om de vrijgezel (of bruid / bruidegom) in de schijnwerpers te zetten. Of om het beter te zeggen: een beetje voor de gek houden, want het moet een van hen zijn ;-) De plaats van die bewuste dag, de tijd en het antwoord op de vraag of een vrijgezellenfeest zal worden gehouden, is vaak een strikt geheim. De uitdaging is om de vrijgezel tot het laatste moment in het duister te laten en hem dan te verrassen! Vroeger moest het vrijgezellenfeest weer een leuke avond worden. In de afgelopen 25 jaar is de traditie meer veranderd op een onvergetelijke dag. Sommige groepen gaan zelfs naar een verre bestemming (Mallorca, Polen, enz.) Voor het vrijgezellenfeest. Het is de afgelopen jaren zo geweest dat de bachelor in de ot wordt opgenomen. Hij / zij moet een gek kostuum dragen (denk aan een konijnenpak, tietenpak, enz.) En hij / zij moet vaak gekke taken uitvoeren. Vaak zijn deze opdrachten erg gênant of over de rand. In de context van het laatste vrijgezellenfeest van de bruid / bruidegom is er schijnbaar veel toegestaan. Alles om een uitzonderlijk programma te ervaren.