barre_lat�rale

Vrijgezellenfeest in Twente


Tijdens de BBQ TOER als vrijgezellenfeest combineer je het vervoer, opdrachten en eten/drinken in 1 programma in Twente.

  Compleet vrijgezellenfeest in Twente

Dit bijzondere vrijgezellenfeest in Twente is orgineel en neemt je alle zorgen uit handen.

Je kent het vast wel: voor het vrijgezellenfeest moet je vervoer regelen, leuke middagopdrachten, eten, drinken en graag ook nog in de binnenstad eindigen. De BBQ TOER zorgt er allemaal voor, hét ideale vrijgezellenfeest in Twente!

>> Lees dit all-inclusive programma hier >>

 
barre_lat�rale

Geniet van de BBQ Toer als vrijgezellenfeest in Twente. Ongeacht het weer, deze gaat altijd door!

De BBQ Toer combineert alles wat je nodig hebt voor een leuk vrijgezellenfeest in Twente. We pikken jullie "thuis" op (waar je wilt starten) en rijden met de WO-II truck door Twente. Aan boord comfortabele kussens, gezellige muziek en volop drankjes. De eerste stop is voor jullie vrijgezellenfeest opdrachten, en tijdens de tweede stop gaan we samen lekker BBQ'en. Uiteraard inclusief drankjes! Aan het einde zetten we jullie in de binnenstad af.

En dat voor 1 all-in bedrag in een origineel thema!

Dit vrijgezellenfeest kan in Twente:


 • plaatsvinden als vrijgezellenfeest in Enschede
 • Vrijgezellendag in Almelo
 • Vriendendag in Hengelo
 • Vrijgezellenfeest in Rijssen
 • in Nijverdal, Oldenzaal, Delden
 • en nog veel meer!

>> Vraag gratis informatie aan >>

 
bedrijfsuitje in twente

Vrijgezellenfeest in Twente organiseren

Leuke activiteiten in Twente voor een geslaagd vrijgezellenfeest!

Organiseer je een vrijgezellenfeest? De Legertruck BBQ Toer biedt een fraai programma met veel mogelijkheden in 1 compleet pakket. Ideaal voor een succesvol vrijgezellenfeest! We hebben al een aantal activiteiten voor jullie bachelor samengesteld; Van actief tot creatief, en natuurlijk met lekker eten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie te maken van de vele activiteiten die de Legertruck BBQ Toer aanbiedt, samen met alle mogelijkheden die ons moederbedrijf aanbiedt. Dus heb je hulp nodig bij het samenstellen van je vrijgezellenfeest? We kijken er naar uit om samen iets gaafs te organiseren! Het is mogelijk om in Twente een vrijgezellenfeest voor mannen en voor stoere vrouwen te organiseren. Op deze website van de Legertruck BBQ Toer vindt u leuke vrijgezellenfeesten die worden aanbevolen voor bachelor partys. De vrijgezellenfeesten worden gekenmerkt door ontspanning en gezelligheid, maar natuurlijk wel met onderdelen om de vrijgezel even flink “te pakken” te nemen. Maar wij doen niet moeilijk: dus geen panisch gedrag en irritant gedoe – want je hebt bijvoorbeeld onbeperkt te drinken met de BBQ Toer. Een vrijgezellenfeest middenin de natuur van Twente Dus ben je op zoek naar een bijzondere plek in Twente voor jullie vrijgezellenfeest of bachelorparty, dan zit je bij de BBQ Toer precies goed! We werken namelijk niet met een vaste locatie, maar halen jullie bij jullie thuis op. En misschien daarna wel doorrijden om de vrijgezel op te halen, natuurlijk met een bijpassende outfit? Wat vinden we belangrijk tijdens een vrijgezellenfeest? Gastvrijheid, gezelligheid, goed eten en drinken en een cool programma. Het is altijd een uitdaging voor ons om van jullie vrijgezellenfeest een gaaf programma te maken, en wij willen ook graag dat de vrijgezel een “once in a lifetime” vrijgezellenfeest kan beleven. Daarom zoek je iets unieks, en daar helpen we je graag bij!

Tips voor vrijgezellenfeesten in Twente

Wij helpen je graag een leuk en origineel vrijgezellenfeest te organiseren. Daarom lees je hier onze tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest in Twente:

 • Zorg ervoor dat je weet hoeveel mensen naar vrijgezellenfeesten gaan. Zo kun je gericht op zoek naar een leuke activiteit, en kun je ook de inleg van iedere deelnemers meenemen in de totale budgetten voor jullie vrijgezellenfeest
 • Prik een datum voor het vrijgezellenfeest en kijk of iedereen kan. Niet onbelangrijk: zorg ervoor dat je zeker weet dat de vrijgezel zelf ook kan. Vaak kun je bijvoorbeeld de ouders van de vrijgezel vragen, of de vrijgezel hun thuis wil helpen met een paar klussen. Je kunt de vrijgezel dan op zijn “ouderlijk huis” ophalen (dat is vaak ook de plek waar jullie als vrienden vaak geweest zijn, extra leuk dus!)
 • Zorg ervoor dat je het vrijgezellenfeest organiseert (de activiteiten). Kies iets dat bij iedereen past, maar ook bij het budget. Geef niet alles uit aan het eten, of aan die ene activiteit. Jullie vrijgezellenfeest duurt waarschijnlijk de hele dag, dus neem di tmee in de planning (en financiele begroting). Vergeet niet dat de vrijgezel natuurlijk niet gaat betalen, dus dit moeten jullie erbij in plannen ☺
 • Werk met 1 contactpersoon: zo weet je zeker dat er geen zaken langs elkaar gaan lopen. Deze persoon doet de boekingen van de activiteiten, het eten, de taxi etc. Hij houdt ook de aan- en afmeldingen bij. Zo weet je dus zeker dat niet 3 mensen 3 verschillende dingen aan het doen zijn!
 • Bij vrijwel alle bedrijven die vrijgezellenfeesten organiseren, moeten jullie vooraf doorgeven met hoeveel mensen jullie komen. Dit heeft te maken met het vastzetten van de materialen, inkoop van de BBQ’s etc etc. Plan dit duidelijk, zet het in je agenda. Maar vertel het ook tegen je vrienden: als je nog afmeldt na die datum, dan moet je gewoon betalen!

Vrijgezellenfeest activiteiten en goed eten en drinken


Elke Legertruck BBQ Toer (en alle activiteiten onderweg) worden altijd gecombineerd met een lekkere BBQ. Ook het drinken is altijd inbegrepen in 1 vast pakket. Dus geen losse munten of € 2,50 per drankje, maar gewoon een arrangement waar alle drankjes inbegrepen zijn. Een combinatie met verschillende activiteiten kan ook worden gedaan. We regelen graag een aangepast programma voor u. Kortom, er is veel te doen bij ons! Waarom zou je je vrijgezellenfeest niet bij ons in Twente vieren? Wij willen iedereen een leuke dag bezorgen. Nou ja, bijna iedereen. Sommige vrijgezellenfeesten hoeven niet bij ons aan te kloppen. Sommige groepen, vooral mannen, denken namelijk dat ze alles kunnen doen tijdens een vrijgezellenfeest en onbeschoft worden. Onder de noemer “we hebben er toch voor betaald” worden ze vervelend, onbeschoft, pissen en boeren alles onder. Of schreeuwen iedereen na, gooien met lege flessen bier. We maken er altijd graag een leuke dag, maar wel met respect en fatsoen. Is jullie groep altijd vervelend met veel mannen bij elkaar (met veel drankje op)? Zoek dan graag even verder. Groepen die ook niet welkom zijn, zijn groepen die meer bier, meer bier en nog meer bier willen. Het gaat ons niet om de hoeveelheid bier die je drinkt of wat ons dat kost. Wij zorgen namelijk dat er voldoende is. Maar het gaat ons wel om het gedrag wat hierop volgt: overgevende jongeren, groepen die denken dat ze alles maar mogen meepakken uit de koelkast, met lege flessen gaan gooien, etc etc. Believe me, we maken het elk jaar (helaas) nog steeds mee. We verwelkomen deze categorie van vrijgezellenfeesten niet.

Waarom organiseer je je vrijgezellenfeest wel bij ons in Twente?

Gezellige, grappige mensen, mannen of vrouwen die een ontspannen, actieve, maar bovenal een prettige vrijgezellenfeest in een ontspannen sfeer willen doorbrengen. Die waarderen dat wij heel veel geld hebben geinvesteerd in authentieke voertuigen, fraaie BBQ’s en meer. Groepen die begrijpen dat mooi vinden en met respect en fatsoen mee om gaan. Samen een leuke dag beleven, doen alsof je bent thuis. Tijdens het vrijgezellenfeest bieden we verschillende activiteiten, eten en onbeperkt drinken aan in de prachtige natuur van Twente. En daar maken we ons hard voor ☺ Origineel vrijgezellenfeest ontdek je bij de BBQ TOER PARTY Natuurlijk wil je niet weer zo’n standaard vrijgezellenfeest. Karten? Al 5x gedaan. Of paintball? Al 3x gedaan. Lasergamen dan? Nee, je zoekt iets origineels. Iets gaafs, wat je met de gehele groep kunt doen. Met een biertje en lekker eten erbij. Maak daarom iets speciaals van het vrijgezellenfeest! Voordat u en uw vrienden of vriendinnen het nachtleven ingaan, kunt u naar Twente komen voor een origineel vrijgezellenfeest. Dus voordat de vrijgezel gaat trouwen, nog 1 keer een top avond beleven! DE BESTE ACTIVITEIT VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST Bij ons beslissen jullie hoe laat je wilt beginnen met het programma. Of waar je wilt beginnen, want onze legertruck haalt jullie bij jullie eigen locatie op. Bij jullie thuis bijvoorbeeld, of bij de vrijgezel thuis. Je kunt zelf beslissen of je een sportieve of ontspannen reis wilt maken met dit vrijgezellenfeest. Alles is mogelijk met ons. Daarnaast bieden we ook andere activiteiten aan, omdat we onderdeel zijn van Showtime Evenementenbureau uit Delden. Er is heel veel mogelijk!

Waar komt een vrijgezellenfeest vandaan? Betekenis van een vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest betekent eigenlijk een laatste avond als vrijgezel door het leven gaan. Nog 1 keer een knalfeest, voordat het serieuze leven van het huwelijk begint. In Duitsland noemen ze het daarom ook wel een “Junggesellen Abschied”, oftewel afscheid nemen van het jongeren leven. In Nederland zeggen we een vrijgezellenfeest, en in Belgie spreken ze over vrijgezellenavond. Een vrijgezellenfeest is dus eigenlijk de laatste viering van de vrijgezel, voordat die in het huwelijksbootje stapt. Vaak gaan naasten van de vrijgezel mee, en dat zijn vooral de mensen die (in vroegere tradities) de jongen of meisje als vrijgezel bestempelde. Een vrijgezel had vroeger dan ook een meer negatieve klank dan nu. Zo werd vroeger (en in Duitsland nog steeds heel veel) een soort serenade gevierd wanneer een jongen of meisje op zijn 30e nog steeds vrijgezel is. Het feest voor de bruid wordt meestal georganiseerd door een groep vriendinnen van de bruid, het feest voor de bruidegom door een groep vrienden van de bruidegom. Vaak gaan ook de broer(s) en zwagers mee op een vrijgezellenfeest. In bepaalde gevallen gaat de vader of schoonvader mee. Het vrijgezellenfeest is tegenwoordig vaak bedoeld om de vrijgezel (of bruid / bruidegom to be) in de schijnwerpers te zetten. Of beter gezegd: een beetje in de maling te nemen, want het moet het er nog 1 van gaan ;-) De plaats van die bewuste dag, de tijd en het antwoord op de vraag of een vrijgezellenfeest wel gehouden gaat worden, is vaak een streng geheim. De uitdaging is om de vrijgezel tot het laatste moment in het duister te laten tasten, en hem / haar daarna te verrassen! Vroeger was het vrijgezellenfeest bedoeld om nog 1x een superleuke avond te beleven. De laatste 25 jaren is de traditie meer gewijzigd in een onvergetelijke dag beleven. Sommige groepen gaan zelfs naar een verre bestemming (Mallorca, Polen, etc) voor het vrijgezellenfeest. Het is de laatste jaren zo, dat de vrijgezel in het ootje wordt genomen. Hij / zij moet een gek pak aan (denk aan een konijnenpak, tietenpak, etc) en hij / zij moet vaak gekke opdrachten uitvoeren. Vaak zijn deze opdrachten erg genant, of over het randje. In het kader van het laatste vrijgezellenfeest van de bruid/bruidegom, is schijnbaar veel toegestaan. Alles om maar een uitzonderlijk programma te beleven. Het organiseren van een vrijgezellenfeest vraagt vaak om speciale bedrijven. Niet alleen de gewenste activiteit, maar ook bij voorkeur all-inclusive. Vaak is er namelijk een vast budget door iedereen overeengekomen, en daar moet alles van geregeld worden. Bij de BBQ Toer bieden we daarom een compleet pakket aan, die ook is afgestemd op vrijgezellenfeesten.

Vrijgezellenfeest in Hengelo

Komt er binnenkort een vrijgezellenfeest Hengelo of andere uitjes? We kijken ernaar uit u te helpen op weg naar een succesvolle activiteit of een dag in deze prachtige stad of in de rest van de prachtige regio Twente. Hengelo is een prachtige historische stad in het oosten van ons land. De stad staat vol met middeleeuwse gebouwen, bruggen, poorten en molens. Op deze pagina hebben we een overzicht gegeven van de leukste en goedkoopste groepsuitjes en workshops rond Hengelo, Borne en Delden. We hopen dat je geniet van je vrijgezellenfeest in Hengelo of omgeving.

Vrijgezellenfeest in Almelo

De omgeving van Almelo heeft een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, natuurlijk vanwege de ligging middenin het Twentse land, en bij het bekende Almelo-Nordhorn kanaal. Maar ook binnen de stadsgrenzen heeft de stad veel leuke parken en groene gebieden, zoals het prachtige park middenin de stad bij het Huize Almelo. Een vrijgezellenfeest in Almelo kan ook gecombineerd worden met een bezoek aan een van de vele musea (van oorlogsmuseum tot wijnmuseum) of de wereldberoemde cafeetjes (denk aan Preston Palace). En na je vrijgezellenfeest drink je een heerlijk drankje met uitzicht op de indrukwekkende kerken die als een koning boven de stad uitsteken. Almelo is ook een waar mekka voor de echte bachelor party ganger met talloze bekende winkelstraten. Hieronder presenteren we het overzicht van onze leuke vrijgezellenfeesten en groepsuitstapjes in de omgeving van Almelo (van Wierden tot Vriezenveen). We wensen je alvast veel inspiratie tijdens je vrijgezellenfeest Almelo.

Vrijgezellenfeest in Enschede

De geschiedenis van Enschede heeft een sterke band met de regio Twente. En daarom noemt men Enschede ook wel hoofdstad van Twente. Enschede is dan ook wel de meest bekende stad van Twente, en tweede stad van Overijssel. Dat komt ook sterk terug in de sfeer van deze imposante stad. Een groot aantal monumenten en prachtige markten completeren het spektakel. En met zijn vele terrassen is Enschede natuurlijk ook uitermate geschikt voor het organiseren van een vrijgezellenfeest in Breda. Dat is waarschijnlijk ook de reden voor uw bezoek aan deze fraaie stad. Ben jij deze keer de organisatie van wat een onvergetelijke dag moet zijn? Kijk naar de verschillende wensen van iedereen en doe daar een perfecte dag voor. We wensen je veel plezier op voorhand tijdens jullie vrijgezellenfeest in Enschede.